Doorgaan naar hoofdcontent

Review Beauty Blossom Dove

Een tijdje geleden kreeg mijn zus een pakketje thuis gestuurd met allemaal leuke producten erin. Twee van die producten waren de Limited edition body lotion en shower gel van Dove. Aangezien ik natuurlijk gek ben op producten uittesten heb ik ze gelijk geprobeerd nadat mijn zus het pakketje had bewonderd. Gelukkig vond ze het niet erg dat ik gelijk in beslag nam. 


Deze Limited edition is speciaal voor de zomer ontwikkeld omdat veel mensen dan een heerlijk zomers gevoel willen hebben als ze gaan douchen. De lotusbloem die er in verwerkt is geeft een verkwikkend effect waardoor hij goed bij de zomer past. Ideaal dus voor een heerlijk douche beurt. 


Deze shower gel geeft je huid een fris gevoel en zo kan je er weer er helemaal aan tegen de zomer. Ik heb de shower gel uit geprobeerd en mijn mening is erg verschillend. Toen ik de geur uit het flesje rook vond ik hem erg lekker ruiken, nderdaad de geur van Lotus. Maar zodra ik mij er mee ging wassen vond ik de geur toch te sterk, ik ben meer van de mildere geuren. Daardoor ben ik iets minder tevreden over het product, maar dat is persoonlijk. Waar ik het wel mee eens ben is het verkwikkende gevoel wat de shower gel mij geeft. Die is echt heerlijk! 


In de serie is ook nog een body lotion uitbracht. Body lotion vind ik altijd erg fijn na een lange douche beurt. Even nog ontspannen na het douchen. En dat kan goed met deze lotion.


De lotion trekt goed in je huid en geeft geen vette laag achter en trekt goed in je huid, ideaal voor in de zomer omdat je huid dan een stuk droger kan zijn. Over deze lotion ben ik meer tevreden dan over de shower gel. Aangezien de geur iets minder sterk is. Allebei fijne producten die goed werken. Maar als je niet van de geur houd (zoals ik) zou ik deze limited edition toch overslaan. 

Liefs Anouschka 

Reacties

  1. Die zat inderdaad in dat pakket ;) ik was de naam kwijt. Heb je hem al uitgeprobeerd? ben benieuwd wat jij er van vind.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.

Inspiratie Dierensokken en andere gekkigheden

Het begon ooit bij een schattig setje hieronder, en nu heb ik een sokkentik en waarom? Ik heb werkelijk geen idee. Maar elke keer als ik gekke/leuke of schattige sokken zie, dan moet ik ze gewoon meenemen! Ik word er vrolijk van, en dan zul je wel denken. Wie word er nou vrolijk van sokken? Nou, ik!! Als ik  's avonds mijn schoenen uit trek en mij allemaal kleuren tegemoet komen of een lachend gezicht, daar word ik gewoon vrolijk van. Zelfs na een drukke dag, een aangezien ik weet dat veel van jullie ook en zwak hebben voor schattig dingen. Besloot ik een inspiratie post te maken! Zie hier.. de leukste eb grappigste sokken die er zijn.