Doorgaan naar hoofdcontent

Concert Alicia Keys

Gisteravond was het dan eindelijk zover!het Concert van Alicia Keys. Waar ik samen met mijn beste vriendin(Ganya) heen ging. We hebben eerst bij Ganya lekker gegeten en ons opgetut terwijl we meeblerde met de cd van Alicia Keys om een beetje in de stemming te komen. De zaal ging om 19:30 al open maar ik wist dat het concert pas 20:30 begon. Het heeft zo zijn voordelen om bij Gelredome te werken;)Dus rond kwart voor 8 stapte we de bus in en eenmaal aangekomen hoefde we niet meer zo lang te wachten. In het begin zong Alicia veel rustige nummers die Ganya en ik niet helemaal kende. dus het was half meezingen neurien(hoe schrijf je dat eigelijk?)na een tijdje kwam de stemming er goed in en kwamen er er ook nummers met een lekker beat:)
konden we eindelijk een beetje zwingen en zingen. Waar ik super blij mee was, was dat ze het nummer zong Try sleeping with a broken heart dat blijft gewoon zo'n mooi nummer. Elke keer als ik het hoor krijg ik weer kippenvel!
Helaas heb ik de filmpjes nog niet ontvangen van Ganya. Maar die komen nog op mijn blog. Hier twee foto's van Alicia keys, van de geweldige avond! Na het concert(en een stem die bijna weg was)zijn we nog even de stad in gegaan naar onze favorieten kroeg. Maar na een uurtje waren we echt dood op, en zijn we heerlijk ons bed ingerold. Zodat we s'morgens een heerlijk ontbijtje konden maken voor de mams van Ganya.


Reacties

 1. Dankjewell!
  Oeehh beyoncé lijkt me echt vet.
  Ik ben zaterdag naar Lady GaGa geweest was ook helemaal geweldig in het gelredome!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de blond genomen hoor!
  Ik zal binnenkort een filmpje of foto's maken!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?