Doorgaan naar hoofdcontent

Wel of niet een spiegelreflex camera kopen?

Ik wil een spiegelrelfex camera kopen. Zat er al lange tijd aan te denken maar ik twijfelde nog. Nu weet ik zeker dat ik er 1 wil. Het is handig voor stage en voor mooiere foto's voor op mijn blog. Het probleem alleen is dat ik er niet echt verstand van heb. Nu heb ik de Canon eos 1000d gezien en die schijnt er fijn te zijn als je net begint met foto's maken. Nu vroeg ik me af. Wie heeft nog meer de Canon 1000d en weet of die fijn is?

I always wanted to have a good camera. Now I have seen a camera a lot cheaper than usually. It is a Canon 1000D and I want to know if it is a good camera. Does anybody know?  

Reacties

 1. Ja, ik heb hem en hij is wel oke! Je kunt er in ieder geval een hoop meer mee dan met een gewone compactcamera. Ik heb hem toen ook bij een aanbieding gekocht bij Mediamarkt, dat is nu anderhalf jaar geleden. Ik ben wel aan het sparen voor een betere nu (zoals de 500d) omdat ik professioneel nu toch iets verder wil met mijn fotografie.

  Maar 'tis echt wel een fijne beginnerscamera!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I love your blog.<3
  I have this camera and it's great.

  x
  Shanna.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.