Doorgaan naar hoofdcontent

I'm walking on sunshine

Vonden jullie het vandaag ook zo lekker weer? Ik in ieder geval wel! Samen met een vriendin ben ik naar het Sonsbeekpark in Arnhem gegaan. Later kwamen nog 2 vrienden erbij en mijn vriend kwam ook nog langs. Het was erg gezellig en ik ben zelfs een beetje bruin geworden! Van mij mag het nog wel een paar weken zulk lekker weer blijven! 

The weather was so good today that we decided to go out and enjoy the warm weather in Sonsbeekpark in Arnhem. We brought drinks so we could stay the whole day. Later on the day some friends came along to join the nice weather also. It was a lot of fun and I laughed so loud that my stomach hurts. I even got a nice tann, I’m so happy with! I hope the weather stays like it is now, because I love it!

Big smile
Delicious wine!
Me and my best friend

Cheers!
Smile!
My boyfriend
Love!

Reacties

 1. Oeeh ik ben jaloers!
  Ik wil ook naar buiten :( Ik zit opgehokt op me stage haha,
  naja vandaag alleen niet dan, maar dat komt omdat ik me niet lekker voel xD

  Ik heb trouwens op een aantal blogs gezien dat je bij de berska een nep leren rode 'biker' jasje hebt! Hij is wel iets donkerder als die van mij, maar hij lijkt er wel op!

  Hier heb je een link:
  http://www.fashion-nerdic.com/2011/04/rocking-red.html

  Dan heb je een idee hoe hij er uit ziet :) ik schat dat ie 50 euro is ongeveer. Ik hoop dat ik je hier een beetje mee geholpen heb!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een gezellige foto's=D en wat een heerlijk weer heh! helaas ben ik binnen huiswerk aan het maken ;P x

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.