Doorgaan naar hoofdcontent

I'm walking on sunshine

Vonden jullie het vandaag ook zo lekker weer? Ik in ieder geval wel! Samen met een vriendin ben ik naar het Sonsbeekpark in Arnhem gegaan. Later kwamen nog 2 vrienden erbij en mijn vriend kwam ook nog langs. Het was erg gezellig en ik ben zelfs een beetje bruin geworden! Van mij mag het nog wel een paar weken zulk lekker weer blijven! 

The weather was so good today that we decided to go out and enjoy the warm weather in Sonsbeekpark in Arnhem. We brought drinks so we could stay the whole day. Later on the day some friends came along to join the nice weather also. It was a lot of fun and I laughed so loud that my stomach hurts. I even got a nice tann, I’m so happy with! I hope the weather stays like it is now, because I love it!

Big smile
Delicious wine!
Me and my best friend

Cheers!
Smile!
My boyfriend
Love!

Reacties

 1. Oeeh ik ben jaloers!
  Ik wil ook naar buiten :( Ik zit opgehokt op me stage haha,
  naja vandaag alleen niet dan, maar dat komt omdat ik me niet lekker voel xD

  Ik heb trouwens op een aantal blogs gezien dat je bij de berska een nep leren rode 'biker' jasje hebt! Hij is wel iets donkerder als die van mij, maar hij lijkt er wel op!

  Hier heb je een link:
  http://www.fashion-nerdic.com/2011/04/rocking-red.html

  Dan heb je een idee hoe hij er uit ziet :) ik schat dat ie 50 euro is ongeveer. Ik hoop dat ik je hier een beetje mee geholpen heb!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een gezellige foto's=D en wat een heerlijk weer heh! helaas ben ik binnen huiswerk aan het maken ;P x

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Als alle dromen uit zouden komen..

Ik vraag het mij weleens af. wat zou er gebeuren als iedereen zijn droom uit zou komen? Die kleine danseres die later schittert op het podium. Iedereen die muzikaal is beroemd word en kan leven van zijn/haar muziek. Elke kapster een baan vind en elke juf elke dag weer een klas vol leerlingen heeft.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn