Doorgaan naar hoofdcontent

#Diy ring met strik

Iedereen kent wel ducktape. Ideaal voor als iets uit elkaar valt. Stukje ducktape erop, en klaar! en dan maar hopen dat het niet meer los laat.
Ik was vanmiddag wat aan surfen op internet naar DIY tutorials. Toen ik een tutorial tegen kwam waarbij een ring wordt gemaakt van ducktape moest ik die gewoon even bekijken. Ik stond met mijn mond vol tanden. nooit geweten dat je zoveel kan doen met ducktape! Als ik binnenkort tijd heb wil ik het ook gaan proberen. Nu maar hopen dat ik mijzelf dan niet vast plak. Voor nu even een filmpje en misschien over een tijdje de DIY.

Reacties

  1. Aw dat is best leuk! En bij de Action heb je allerlei kleuren tape. Maar eens proberen! ^^

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?