Doorgaan naar hoofdcontent

Inspiratie "Fashion Dolls"

Ik kijk kijk wat om mij heen. Op een gegeven moment word mijn blink gevangen door prachtige fashion schetsen. Wauw, ik wou dat ik dat kon! Het waren schetsen die ik zo aan mijn muur zou willen hangen. Zodra ik verder kijk.vangt mijn blik meer mooi dingen. Van t-shirts tot glazen en prachtige tekeningen.Ik bleef lange tijd kijken en op een gegeven moment sprak Raoul Martin mij aan. De ontwerper van al het moois wat daar stond. Ik heb lange tijd met hem staan praten. Achteraf baal ik ervan dat ik geen pen en papier heb gepakt en alles heb opgeschreven, wat had deze man mooie verhalen. Over de reizen die hij gemaakt heeft en de landen waar hij is geweest om inspiratie vandaan te halen. Ik kon echt zien dat hij van zijn werk houd en er echt voor gaat. Iets wat ik echt kan bewonderen aan iemand. 


Raoul Martin studeerde in Maastricht op de Academie voor toegepaste kunsten hij volgde de opleiding modevormgeving.  Na zijn opleiding begon hij een eigen studio waarbij hij ook met glas ging werken. Hij heeft een aantal jaar samengewerkt me een Italiaanse glasblazer genaamd Gerardo Cardinale. Een aantal jaar later is hij glas gaan maken in TsjechiĆ« in het glasatelier van Borek Sipek (Ajeto) daar ontstonden de prachtigste glazen. 
Later begon hij met "Fashion Dolls" Raoul Martin ontwerpt deze Dolls met inspiratie om hem heen. Deze werkt hij uit op zijn i-pad of met vulpen op papier. Elke Fashion Doll komt uit een andere stad in Europa. Er zijn 6 verschillende Fashion Dolls die elk bezig zijn met een baan of studie. Deze Dolls zijn zo populair dat die nu hun eigen lijn hebben gekregen van t-shirts (waar ik al heel wat outfits mee heb bedacht. omdat ze zo uniek zijn) tot tassen en mode accessoires. De tassen die hij ontwerpt zijn uniseks. Wat betekend dat jij of je vriend hem gewoon kunnen gebruiken. ideaal toch? Vaak zijn tassen voornamelijk voor vrouwen. Maar bij deze ontwerpen kan ik echt zien dat je het zowel als man en als vrouw kan dragen. Een echte Eye catcher om je outfit helemaal af te maken!
Hierboven nog een aantal ontwerpen van zijn servies. Met bijbehorende Dolls en steden. Echt uniek, maar wel erg mooi. Ik kan er niks aan doen. Maar ik ben om. De Fashion Dolls en de ontwerpen van Raoul Martin hebben mijn hart gestolen. 

Mochten jullie nieuwsgierig zijn geworden. Neem dan een kijkje op fashiondolls!

Bron foto: 14 

Reacties

  1. Die tassen tekeneningen en kopjes <33

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie foto's en ik vind die kopjes ook erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuke kopjes! Ze vallen heel erg op maar ze zijn ook niet te druk.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)