Doorgaan naar hoofdcontent

Inspiratie "Fashion Dolls"

Ik kijk kijk wat om mij heen. Op een gegeven moment word mijn blink gevangen door prachtige fashion schetsen. Wauw, ik wou dat ik dat kon! Het waren schetsen die ik zo aan mijn muur zou willen hangen. Zodra ik verder kijk.vangt mijn blik meer mooi dingen. Van t-shirts tot glazen en prachtige tekeningen.Ik bleef lange tijd kijken en op een gegeven moment sprak Raoul Martin mij aan. De ontwerper van al het moois wat daar stond. Ik heb lange tijd met hem staan praten. Achteraf baal ik ervan dat ik geen pen en papier heb gepakt en alles heb opgeschreven, wat had deze man mooie verhalen. Over de reizen die hij gemaakt heeft en de landen waar hij is geweest om inspiratie vandaan te halen. Ik kon echt zien dat hij van zijn werk houd en er echt voor gaat. Iets wat ik echt kan bewonderen aan iemand. 


Raoul Martin studeerde in Maastricht op de Academie voor toegepaste kunsten hij volgde de opleiding modevormgeving.  Na zijn opleiding begon hij een eigen studio waarbij hij ook met glas ging werken. Hij heeft een aantal jaar samengewerkt me een Italiaanse glasblazer genaamd Gerardo Cardinale. Een aantal jaar later is hij glas gaan maken in TsjechiĆ« in het glasatelier van Borek Sipek (Ajeto) daar ontstonden de prachtigste glazen. 
Later begon hij met "Fashion Dolls" Raoul Martin ontwerpt deze Dolls met inspiratie om hem heen. Deze werkt hij uit op zijn i-pad of met vulpen op papier. Elke Fashion Doll komt uit een andere stad in Europa. Er zijn 6 verschillende Fashion Dolls die elk bezig zijn met een baan of studie. Deze Dolls zijn zo populair dat die nu hun eigen lijn hebben gekregen van t-shirts (waar ik al heel wat outfits mee heb bedacht. omdat ze zo uniek zijn) tot tassen en mode accessoires. De tassen die hij ontwerpt zijn uniseks. Wat betekend dat jij of je vriend hem gewoon kunnen gebruiken. ideaal toch? Vaak zijn tassen voornamelijk voor vrouwen. Maar bij deze ontwerpen kan ik echt zien dat je het zowel als man en als vrouw kan dragen. Een echte Eye catcher om je outfit helemaal af te maken!
Hierboven nog een aantal ontwerpen van zijn servies. Met bijbehorende Dolls en steden. Echt uniek, maar wel erg mooi. Ik kan er niks aan doen. Maar ik ben om. De Fashion Dolls en de ontwerpen van Raoul Martin hebben mijn hart gestolen. 

Mochten jullie nieuwsgierig zijn geworden. Neem dan een kijkje op fashiondolls!

Bron foto: 14 

Reacties

  1. Die tassen tekeneningen en kopjes <33

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie foto's en ik vind die kopjes ook erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuke kopjes! Ze vallen heel erg op maar ze zijn ook niet te druk.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?