Doorgaan naar hoofdcontent

#bloggerboekjeNaam: Anouschka
Leeftijd: 24 jaar
Geboortedatum: 05-03-1989
Geboorteplaats: Zutphen
broers/zussen: Ik heb 1 zus
lengte: 1,69
Klas: Ik inmiddels klaar met studeren
Hobby's: bloggen, bakken en creatief bezig zijn

Favoriete schoolvak: 'vroeger'was dit altijd het vak drama. Echt een vak waarbij ik mij kon uitleven.
Favoriete schrijver: Mel Wallis de vries
Favoriete TV programma: Ik heb niet echt eem favotiet, maar meestal kijk ik fashion programma´s op tlc
favoriete serie: Switched at birth & Pretty Little Liars
favoriete film: Save the last dance
favoriete eten: Bobotie
Ik ben goed in: Creatief bezig zijn
Ik heb een hekel aan: Keuzes maken, daar ben ik niet goed in. Het liefste stel ik dit zolang mogelijk uit.
Droomberoep: Ik wilde altijd Juf worden. Helaas is dat niet gelukt. Maar nu heb ik toch mijn droom kunnen waarmaken ik werk namelijk op de BSO, Het is elke dag weer anders en ik heb het er super naar mijn zin.

Wat zou je graag willen: Ik zou graag een huisjes willen waar ik met mijn vriend kan samenwonen. Ik ben er al druk voor aan het sparen.
favoriete blog: Lifesplash.nl
favoriete blogonderwerp: Lifestyle, fashion en Vlog's
wat zou je graag willen bereiken met je blog: Ik heb geen groot doel. Ik hoop nog heel lang te kunnen bloggen en dat ik mensen kan inspireren met mijn blog.
Bloggersdroom: Naar een event gaan waarbij ik andere bloggers kan ontmoeten om onze interesses te delen.
Wat is je grootste bloggerstip: Blog met plezier, en niet met tegenzin. Als het bij je past zal het bloggen makkelijker gaan. En vooral, doe het omdat jij het wil en niet omdat je er gratis producten door zou kunnen krijgen.


Dit kwam ik tegen op de blog van alaesmay. Aangezien het een leuke tag is om elkaar in korte tijd te leren kennen, besloot ik hem te plaatsen. Dit #bloggersboekje is verzonnen door dresslikemi. Neem zeker even een kijkje op het blog van deze twee meiden! Het is echt de moeite waard.

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.