Doorgaan naar hoofdcontent

Postcrossing winkeltje "Alternote"

 photo DSC_03661_zps1cd57357.jpg

 photo DSC_0370_zps70e35361.jpg

 photo 730a2964-c20d-45c9-97d4-50caebb24da7_zpsc92c68a9.jpg

 photo DSC_03672_zps504a7294.jpg

 photo DSC_0372_zps0f6b9f93.jpg

 photo DSC_0368_zps377766af.jpg

 photo DSC_0413_zps263657a9.jpg

 photo DSC_0371_zps67f18af0.jpg

 photo DSC_0411_zpsfa04bcc2.jpg

Alternote is een leuke winkel in Deventer. Normaal schrijf ik niet snel over een winkel maar dit winkeltje kon ik niet aan jullie voorbij laten gaan. Zoals sommige van jullie misschien weten doe ik aan Postcrossing. Hierbij stuur je kaartjes naar mensen over de hele wereld. Dit kan naar China zijn, maar ook wat dichter bij huis zoals Duitsland.

Elke keer is het weer een verrassing naar wie je een kaart mag schrijven, 
Of van wie je een kaart krijgt.
Als ik een adres aanvraag lees ik gelijk het profiel en duik ik in de kast opzoek naar de perfecte kaart. Maar soms moet ik mijn kaartenla weer aanvullen. Dit doe ik door kaarten mee te nemen van de markt, of ik koop ze op internet.

Totdat....Mijn vriend en ik van de week in Deventer liepen. We liepen wat smalle straatjes in. Mijn vriend wilde in een klein winkeltje kijken.Toen ik een stap naar buiten zette kon ik zo het winkeltje binnen kijken bij het winkeltje wat er tegenover zat. Het enige wat ik zag waren postkaarten en nog meer postkaarten. Rekken en rekken vol! Elke categorie die je maar kan bedenken zat er wel bij. Ideaal als je een kaartje zoekt die niet zo veel voorkomt (dat heb ik al eens meegemaakt).

Ik kon het niet laten om een stapel kaarten mee te nemen. lk heb mij ingehouden omdat ik nog veel kaarten heb liggen, maar ik heb lang staan kijken en gebladerd tussen de verschillende kaarten.

Ik wou dat wij een winkel zoals dit in de buurt hadden, Al is dat denk ik niet zo goed voor mijn portomonee Maar als je een fanatieke postcrosser of Snailmailer bent. Dan is deze winkel echt wat voor jou! Ik zou zo zeggen, neem eens een keer een kijkje!

Alternote
Kleine Overstraat 30-32 
7411 JM Deventer 

Kennen jullie nog zuke winkels zoals deze?

Reacties

  1. Wat leuk dat je zo'n winkel gevonden hebt! Ik vind dat er meer van zulke winkels moeten komen! Maar ik ken er inderdaad ook eentje. Want hier in de stad Groningen zit ook zo'n kaarten winkel. Heerlijk! En heel slecht voor je portemonnee... hihi

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?