Doorgaan naar hoofdcontent

Postcrossing winkeltje "Alternote"

 photo DSC_03661_zps1cd57357.jpg

 photo DSC_0370_zps70e35361.jpg

 photo 730a2964-c20d-45c9-97d4-50caebb24da7_zpsc92c68a9.jpg

 photo DSC_03672_zps504a7294.jpg

 photo DSC_0372_zps0f6b9f93.jpg

 photo DSC_0368_zps377766af.jpg

 photo DSC_0413_zps263657a9.jpg

 photo DSC_0371_zps67f18af0.jpg

 photo DSC_0411_zpsfa04bcc2.jpg

Alternote is een leuke winkel in Deventer. Normaal schrijf ik niet snel over een winkel maar dit winkeltje kon ik niet aan jullie voorbij laten gaan. Zoals sommige van jullie misschien weten doe ik aan Postcrossing. Hierbij stuur je kaartjes naar mensen over de hele wereld. Dit kan naar China zijn, maar ook wat dichter bij huis zoals Duitsland.

Elke keer is het weer een verrassing naar wie je een kaart mag schrijven, 
Of van wie je een kaart krijgt.
Als ik een adres aanvraag lees ik gelijk het profiel en duik ik in de kast opzoek naar de perfecte kaart. Maar soms moet ik mijn kaartenla weer aanvullen. Dit doe ik door kaarten mee te nemen van de markt, of ik koop ze op internet.

Totdat....Mijn vriend en ik van de week in Deventer liepen. We liepen wat smalle straatjes in. Mijn vriend wilde in een klein winkeltje kijken.Toen ik een stap naar buiten zette kon ik zo het winkeltje binnen kijken bij het winkeltje wat er tegenover zat. Het enige wat ik zag waren postkaarten en nog meer postkaarten. Rekken en rekken vol! Elke categorie die je maar kan bedenken zat er wel bij. Ideaal als je een kaartje zoekt die niet zo veel voorkomt (dat heb ik al eens meegemaakt).

Ik kon het niet laten om een stapel kaarten mee te nemen. lk heb mij ingehouden omdat ik nog veel kaarten heb liggen, maar ik heb lang staan kijken en gebladerd tussen de verschillende kaarten.

Ik wou dat wij een winkel zoals dit in de buurt hadden, Al is dat denk ik niet zo goed voor mijn portomonee Maar als je een fanatieke postcrosser of Snailmailer bent. Dan is deze winkel echt wat voor jou! Ik zou zo zeggen, neem eens een keer een kijkje!

Alternote
Kleine Overstraat 30-32 
7411 JM Deventer 

Kennen jullie nog zuke winkels zoals deze?

Reacties

  1. Wat leuk dat je zo'n winkel gevonden hebt! Ik vind dat er meer van zulke winkels moeten komen! Maar ik ken er inderdaad ook eentje. Want hier in de stad Groningen zit ook zo'n kaarten winkel. Heerlijk! En heel slecht voor je portemonnee... hihi

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn