Doorgaan naar hoofdcontent

vrije tijd

Ik ben iemand die te veel hobby's heeft. Maar kan je er echt te veel hebben? Mijn 'vaste"hobby is toch echt naaien. Tassen. kleding, knuffels en meer. Daaromheen doe ik honderd verschillende andere hobby's. Zo ben ik nu weer begonnen met mijn bullet journal. 2 jaar geleden was ik daar ook mee bezig. maar nu zit ik meer in de flow. Elke dag krabbel of tekenen ik er weer in. Daardoor besefte ik weer hoe fijn het is om creatief bezig te zijn. Vroeger was ik zo'n meisje die voor elke verjaardag knutselboeken en schetsboeken vroeg, ieder jaar weer. Zo groeide mijn liefde voor creatieviteit.

Nu heeft is dit een aantal jaar naar de achtergrind verdwenen. Waarom? Vraag je je misschien af. Ik zal eerlijk zijn. Ik heb werkelijk geen idee. Misschien komt het omdat ik nu verhuist ben en al mijn knutselspullen weer bij elkaar heb. Alles weer " opnieuw"uitprobeer. Of misschien omdat ik mij er zelf tijd voor gun. Ik was altijd maar druk, druk druk....Met van alles en nog wat. Daar is natuurlijk niks mis mee. Maar tijd voor jezelf is ook weleens fijn!

Dat is iets waar ik de komende tijd meer van ga genieten. Lekker een avondje schetsen, naaien of wat dan ook. De eerste stap heb ik een aantal weken geleden al gemaakt. Ik kocht een nieuwe telefoon, en facebook heb ik niet gelijk erop gezet. Sterkter nog, het staat er nog steeds niet op. Ik vind het heerlijk, en....ik hou vrije tijd over. Perfecte combinatie!


Reacties

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.