Doorgaan naar hoofdcontent

slechte blogger..

Ik ben echt een slechte blogger. Maar ik heb het zo druk met school. Afgelopen week hebben we met een groepje een piraten feest gegeven. Er kwamen kinderen van een anders school (groep 4) naar onze school en wij moesten op een leuke manier de dag vol plannen. We hebben er een piraten ochtend van gemaakt met allemaal piraten spellen. Zoals schepen zwaaien en kanonskogels gooien. Ook waren er echt schatkaarten zodat de kinderen zelf konden zien waar ze heen moesten ;) al met al een super leuke dag! Maar wat een werk om het voor te bereiden. Maar ons harde werken werd beloond. We hebben als cijfer een 9,5 gekregen :D
Nu zijn we druk bezig met de voorbereidingen van een muscical. Ik doe de opleiding OA en als juf moet je natuurlijk ook weten hoe een musical in elkaar gezet word. Ons groepje heeft het verhaal alleeen een beetje aangepast (A) Belle is in ons verhaal niet een lief meisje. Maar een verwend nest hahaha en we hebben er nog veel meer aanpassingen ingemaakt. Als het vakantie is hoop ik meer te kunnen bloggen. Hieronder een foto van mijn nieuwe ketting en schoenen.
Schoenen 5 euro bij schoenenreus, ketting 1 euro bij de six ( de six in Arhem word verbouwd dus alles is nu 1 euro )

Reacties

  1. Hee sorry dat ik het hier post, maar jij had eens gezegd op mijn blog dat de Tare Panda agenda er al was. n.n Hoe ziet hij er uit? Want als ik op google zoek, krijg ik een Panda goes Glamour agenda en dat is zeker niet Tare Panda. Thanks!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.

Inspiratie Dierensokken en andere gekkigheden

Het begon ooit bij een schattig setje hieronder, en nu heb ik een sokkentik en waarom? Ik heb werkelijk geen idee. Maar elke keer als ik gekke/leuke of schattige sokken zie, dan moet ik ze gewoon meenemen! Ik word er vrolijk van, en dan zul je wel denken. Wie word er nou vrolijk van sokken? Nou, ik!! Als ik  's avonds mijn schoenen uit trek en mij allemaal kleuren tegemoet komen of een lachend gezicht, daar word ik gewoon vrolijk van. Zelfs na een drukke dag, een aangezien ik weet dat veel van jullie ook en zwak hebben voor schattig dingen. Besloot ik een inspiratie post te maken! Zie hier.. de leukste eb grappigste sokken die er zijn.