Doorgaan naar hoofdcontent

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!


Reacties

 1. `lovely blog
  follow me ?.
  love, poppy xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha die comment hier boven. zoo irritant. hoi, leuk blog. volg je me?
  Ik irriteerd me dood aan zulke reacties x'D

  Sucker punch was leuk! inderdaad een goede film, hoewel de resecties enzo wel nog 3x door hebben gelezen want we snapte het verhaal niet helemaal goed xD Maar toen alles duidelijk was moest ik wel diep nadenken. Heel zielig/ernstig verhaal eigenlijk.

  Me jasje kwam uit de uitverkoop met kerst bij de river island! Ik vond hem laatst nog op ebay, maar wel normale prijs. 180 euro dus -__-'

  x

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.