Doorgaan naar hoofdcontent

Taart (met muizen erin)

Mijn nichtje en ik kwamen erachter dat wij allebei van taarten maken houden. Ik ben meer van de cupcakes en mijn nichtje is meer van de taarten bakken. Aangezien we het allebei leuk vinden, hebben we samen een taart gemaakt gister. We zijn s'morgens vroeg begonnen en waren pas eind van de middag klaar. Wat een werk! maar het was het waard! Ondanks dat de muizen niet perfect zijn geworden zijn we toch tevreden. We vonden het alleen wel super zonde om hem aan te snijden. Maar de taart smaakte heerlijk, maar dat kan ook niet anders met vulling van chocola en aarbei, wie is daar niet gek op?!

XxX AnouschAttack

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.