Doorgaan naar hoofdcontent

My music of the moment.. Miss nothing??

Vorige keer konden jullie luisteren naar een nummer van Selena Comez! Een nummer waar ik helemaal weg van ben omdat er een mooie boodschap achter zit.Wat een uiteenlopende reacties heb ik gehad! Heel leuk! Aangezien mijn muzieksmaak uiteenlopend is komt er nu een nummer waar ik helemaal weg van ben. Die een hele andere stijl heeft, dan het rustige nummer van Selena Comez.  Ik kan wel zeggen dat het totaal tegenover gestelde is. Ben jij benieuwd welk nummer? kijk dan gauw verder. 

Taylor Momsen werd vooral bekend door haar rol als Jenny in Gossip Girl. Maar ze heeft meer in huis! Nadat haar stijl steeds meer eigen werd in de serie en ze steeds meer haar eigen weg ging is ze begonnen aan een band The pretty Recklass waar ze zelf de nummers van schrijft.. Lekker muziek waar je helemaal los op kan gaan, tenminste als je er van houd. Ze is met haar band al een aantal keer in Nederland geweest. Helaas heb ik er nog niet bij kunnen zijn. Maar ik hoop gauw een keer een kaartje te kunnen bemachtigen. Hieronder de nummers die ik het mooist vind. 
Dit nummer was het eerste nummer wat ik hoorde van de band. Ik was meteen verkocht!
Zet de volumeknop maar hoger! 

Ik vraag mij echt af wat jullie er van vinden. Kende Jullie Taylor Momsen al? en wisten jullie dat ze in een band zit? Of is dit totaal niet jullie ding? Let me know!

XxX AnouschAttack

Reacties

  1. Die liedjes zijn echt leuk (;

    Liefs Manon

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Thank you so much for follow me and I am following you back in return
    @MyLyfeMyStory

    My Lyfe ; My Story


    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke liedjes!
    Ik volg je nu via GFC & bloglovin, volg je me terug?
    Liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jaaa love The Pretty Reckless! Ik vind 'You' en 'Nothing Left To Lose' ook heel mooi, die zijn wel wat zachter enzo, maar die moet je ook even luisteren! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Inspiratie Dierensokken en andere gekkigheden

Het begon ooit bij een schattig setje hieronder, en nu heb ik een sokkentik en waarom? Ik heb werkelijk geen idee. Maar elke keer als ik gekke/leuke of schattige sokken zie, dan moet ik ze gewoon meenemen! Ik word er vrolijk van, en dan zul je wel denken. Wie word er nou vrolijk van sokken? Nou, ik!! Als ik  's avonds mijn schoenen uit trek en mij allemaal kleuren tegemoet komen of een lachend gezicht, daar word ik gewoon vrolijk van. Zelfs na een drukke dag, een aangezien ik weet dat veel van jullie ook en zwak hebben voor schattig dingen. Besloot ik een inspiratie post te maken! Zie hier.. de leukste eb grappigste sokken die er zijn.