Doorgaan naar hoofdcontent

Outfit 7 Blue my mind!

Jullie konden vanmiddag al een snapshot zien van mijn outfit. Ik wilde ook een filmpje uploaden maar helaas gaat dat niet lukken. Eerst filmde ik en toen kwam mijn moeder binnen, waardoor ik een half filmpje had. Daarna was de camera uitgevallen waardoor niet alles was gefilmd. Vervolgens kreeg ik ze niet op mijn laptop en het filmpje wat ik daarna maakte had ik verkeerd gefilterd (gedraaid) dus dat was ook niet wat. Al met al zat het dus niet echt mee. Maar aangezien ik wel graag mijn outfit wilde plaatsen heb ik foto's gemaakt. Zodat jullie toch mijn OOTD kunnen zien.
Deze blauwe blouse kocht ik een tijd terug bij de New-Yorker. Na verschillende outfits aan gehad te hebben met deze blouse, is dit toch mijn lievelingsoutfit. Het blousje knalt er lekker uit ondanks dat het een lichte kleur is. 
Bij het shirtje draag ik een DIY ketting namelijk mijn Diamond necklass. Ik wilde die al een tijd lang. Maar ze waren alleen te koop in Amerika. Toen heb ik ervoor gekozen om er zelf een te maken. 
Bij het blauwe blousje draag ik mijn hello kitty oorbellen die ik van mijn vriend heb gekregen.
met armband!
Vinden jullie het ook zo heerlijk om in de vakantie je kledingkast overhoop te halen om de leukste outfits samen te stellen?

XxX AnouschAttack

Reacties

  1. Stoere outfit! Jammer dat het filmen niet helemaal lukte! Ik vind het af en toe leuk om m'n kledingkast helemaal overhoop te gooien en opnieuw in te richten. Wel kom ik altijd nog een shirtje tegen waarvan ik niet meer wist dat ik hem nog had...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ahh! Die Hello Kitty oorbellen zijn echt heel leuk! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ziet er leuk uit !
    ik volg je vanaf nu via gfc en bloglovin.
    ik zoi het erg leuk vinden als je me terug volgt.
    x

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Inspiratie Dierensokken en andere gekkigheden

Het begon ooit bij een schattig setje hieronder, en nu heb ik een sokkentik en waarom? Ik heb werkelijk geen idee. Maar elke keer als ik gekke/leuke of schattige sokken zie, dan moet ik ze gewoon meenemen! Ik word er vrolijk van, en dan zul je wel denken. Wie word er nou vrolijk van sokken? Nou, ik!! Als ik  's avonds mijn schoenen uit trek en mij allemaal kleuren tegemoet komen of een lachend gezicht, daar word ik gewoon vrolijk van. Zelfs na een drukke dag, een aangezien ik weet dat veel van jullie ook en zwak hebben voor schattig dingen. Besloot ik een inspiratie post te maken! Zie hier.. de leukste eb grappigste sokken die er zijn.