Doorgaan naar hoofdcontent

Tag; 11 Things

Ik ben getagd door dutch-beauty. Namelijk de "11 things Tag" Ik had hem al op verschillende blogs gelezen, en nu ben ikzelf getagd door dutch-beauty ! Super leuk dus! Ik heb er zin in, Als eerste even de regels van een Tag op een rij.
  1. Plaats de regels van je tag op je blog
  2. Iedereen die is getagd moet 11 dingen over zichzelf vertellen, 11 vragen beantwoorden, 11 anderen mensen taggen en 11 nieuwe vragen bedenken
  3. Laat de mensen aan wie je de tag doorgeeft, weten dat je hem/haar hebt getagd
  4. Je mag niet iemand taggen die de tag al heeft gekregen
  5. Je moet 11 mensen taggen en je mag niet zeggen "ik geef hem aan iedereen die hem wil overnemen"
11 dingen over mijzelf


  1. Ik spaar badeendjes. Het begon ooit als een grap. Een vriendin gaf mij een badeend voor mijn verjaardag met allemaal hartjes. Deze heb ik op mijn kast gezet omdat ik hem zo leuk vond. Vriendinnen die langs kwamen zagen dat en kochten er een paar bij. Zo heb ik badeendjes in verschillende soorten en maten en uit allemaal landen. Eerst kocht ik ze zelf ook vaak, daar ben ik voor een deel mee gestopt. Ik neem nu alleen badeendjes mee uit landen waar ik ben geweest. Zo heb ik er een als "beefeater" dat is een badeend met een pak aan die ze in Londen dragen. Zo bestaat mijn
    verzameling nu uit meer dan 200 badeendjes.
  2. Ik zit sinds een paar weken op streetdance en ik ben verkocht. Hiervoor heb ik 5 jaar gekickbokst maar daar ben ik tijdelijk mee gestopt vanwege lichamelijke problemen. Toen koos ik ervoor om tussendoor te gaan met streetdance en ik vind het super! Lekker even dansen en los gaan. Perfect na een lange dag school
  3. ik ben fantasierijk, Ik kan minutenlang wegdromen over van alles en nog wat, Dan kijk in de leegte en krijg ik niks mee van wat er om mij heen gebeurd. Vroeger was dat altijd een drama op mijn basisschool, steevast stond er in mijn rapport "Anouschka dag droomt te veel en is erg afwezig" Maar ondanks dat had ik altijd mij huiswerk af. En zelfs nu als ik in de les zit of gewoon lekker op de bank met mijn vriend, kan ik het niet laten om af en toe helemaal weg te dromen.
    41204_430345937021_654872021_4772855_5937993_n_large
  4. Mijn kleding moet altijd netjes in mijn kast liggen. Stapel op stapel want anders word ik gek. Ondanks dat mijn kast overvol is (mag altijd, kleding heb je nooit genoeg) liggen de jurkjes bij de jurkjes. De topjes bij de topjes en ga zo maar door. Zo kan ik alles een stuk makkelijker vinden dan dat ik alles door elkaar op een stapel leg.
  5. Ik ben een "spring in het veld" oftewel hyper de pieper. Hoe vaak mij wel niet gevraagd is of ik ADHD heb dat is niet bij te houden. Ik ben altijd vrolijk en heb veel energie. Van kleine dingen kan ik erg enthousiast worden en komt er al gauw in glimlach op mijn gezicht. Mijn vriendinnen en mijn vriendje zijn het al gewend. Soms ben ik gewoon heel druk (vrolijk springend dansend) en moet ik mijn energie kwijt. Heerlijk om na een dag rustig te zijn geweest even mijn energie kwijt te kunnen. bijvoorbeeld op een dag als ik voor de klas heb gestaan of als ik zelf in de schoolbanken heb gezeten.
  6. ik hou van muziek, en niet een beetje. Maar heel veel! Ik ben weleens naar 8 concerten in een jaar geweest. Van Kelly Clarkson tot Tokio Hotel gewoon helemaal los gaan op de muziek is helemaal mijn ding. En wat past daar beter bij dan mijn baantje bij Gelredome, Daar heb ik echt al honderden concerten gezien.
    Tumblr_lpxons8iad1qfim7go1_500_large
  7. Ik ben gek op kinderen. Van oppassen tot voor de klas staan. Met kinderen werken is helemaal mijn ding. Ik heb al 2 opleidingen afgerond voor in het onderwijs en ben nu bezig met de 3de. Ik heb al een aantal keren geholpen bij kinderfeestjes. Een droom van mij is om ooit zelf kinderfeestjes te organiseren. Maar dat zou ik pas willen na mijn opleiding als baan erbij. Want niets is leuker om te werken met kinderen, want anders zou ik niet een hele dag rond huppelen in een konijnenpak.
  8. creatief zijn is echt mijn ding. Zo maak ik schilderijen voor kinderkamers (Dopey, Woezel en Pip, Nijntje en Elmo) Knutsel ik met fimo klei, maak ik een plakboek voor mijn vriend, heb ik een stylboek en sleep ik mijn dummy overal mee naar toe.
  9. Als ik mij verveel ga ik mij opmaken, nieuwe outfits samen stellen of kapsels uit proberen die ik normaal niet zou maken. Ook al heb ik die dag geen feestje of iets belangrijks. Een beautydagje is heerlijk, ook al is het maar om even mooi te zijn.
  10. Ik lees veel en dan ook echt veel. Van alles en nog wat ben ik gek op jong adult trillers (tja, anders word het te eng) gossip girl (heerlijk al dat geroddel) waargebeurden verhalen( Daar pink ik vaak een traantje weg) en kinderenboeken zoals achtste groepers huilen niet(ik moet goed op de hoogte zijn als juf)
  11. Ik ben verslaafd aan Hello Kitty, Zodra ik iets in de stad zie van Hello Kitty moet ik er gewoon heen. Als zijn het maar lolly's. Zodra ik dat schattige poppetje zie krijg ik gewoon een smile op mijn gezicht. En dat van een getekend poppetje. Ik ben er gewoon gek van ook al zou het eigenlijk zijn voor kinderen. 
De 11 vragen die ik kreeg van Dutch Beauty 
  1. Have you ever done somthing that wasn't you or someting you're ashamed of?
    Niet wat ik mij zo snel kan herinneren, zodra ik het weet plaats ik het hier. Ik ben heel erg streng op mijzelf om alleen maar dingen te doen waar ik mij goed bij voel. 
  2. What is your biggest fear?
    Ik ben bang om in het water de raken met de auto. Geen idee waarom maar ik vind het doodeng om langs het kanaal te rijden. Dan heb ik al een scenario in mijn hoofd hoe ik het voor elkaar moet krijgen om ooit uit de auto te komen. O'ja ik heb ook nog een angst voor uilen. Die vind ik echt heel eng. Gelukkig word mijn angst al veel minder. En daar ben ik best trots op!
  3. If you could change anything about yourself, what would you change?
    Mijn gebit. Ik heb jaren een beugel gehad en mijn tanden stonden heel mooi recht. Zelfs het spleetje tussen mijn tanden was weg. Daar was ik echt zo blij mee. Nu is onderhand mijn beugel er al 10 jaar uit en staat mijn bovengebit weer net als eerst. Weg mooi gebit, hallo spleet tussen de tanden. Als het zou kunnen zou ik dat echt veranderen.
  4. What is your addiction?
    Het begon met een trui en nu is het een grote verzameling van kettingen, oorbellen haarbanden sjaals, make-up en ga zo maar door. Waar heb ik het over? Hello Kitty! Ik kan er niks aan doen maar het is echt een verslaving geworden. Wat ik ook draag, ik heb altijd iets van hello kitty om. Ook al ben ik bijna 23 ik denk dat deze verslaving nog heel lang gaat duren.
    Tumblr_lyneo3bvmn1qf4k86o1_500_large
  5. Where do you see yourself in teen years?
    Ik woon dan samen met mijn vriend en onze twee katten. Inmiddels heb ik een baan als lerares in het onderwijs en kook ik vaak voor mijn vriendje als die na een lange dag werken thuis komt.
  6. Why and when did you start blogging?
    ik begon in 2010 met bloggen. Aangezien ik altijd veel te vertellen heb en geen minuut stil kan zitten wilde ik iets te doen hebben waar ik mijn passie in kwijt kan. Dat is gelukt met mijn blog al moet ik er nog erg in groeien. Ook is een van de redenen dat ik een van de weinige was op mijn school met deze kleding stijl. Ik hou van de "grunge" en de "scene"stijl en ik wilde dat graag met anderen delen. En zo zijn er nog heel veel andere redenen dat ik hiermee ben begonnen.
  7. what is your worst habitt?
    poeh, dat is altijd lastig. Maar dank denk ik toch echt aan mijn rommeligheid. Want mijn kledingkast is altijd netjes. Maar op mijn kamer lijkt het wel alsof er een bom is ontploft. Overal liggen wel stapeltjes tijdschriften, schoenen, tassen en make-up spullen.
  8. If you had one year left to live, what would you do?
    Langs iedereen gaan die mij lief is en oude herinneringen ophalen en nieuwe maken. Zodat ik van iedereen persoonlijk afscheid heb kunnen nemen. Ik zou trouwen met mijn vriend, omdat ik weet dat wij bij elkaar horen. Ook zou ik graag naar New-York gaan want dat is echt mijn droom. Heel veel dingen dus! Een jaar is eigenlijk veel te kort.
    D463d7a1c6d0d2bc60a24a4d9613f35c_large 
  9. What is your biggest wish?
    De pabo halen! Wat er ook gebeurd ik blijf doorgaan tot ik mijn diploma haal. Opgeven is niks voor mij!
  10. How do you find your insparation?
    Overal en nergens, Soms google ik even of kijk ik op weheartit.com voor leuke looks. Van verschillende blogs haal ik ook mijn inspiratie vandaan. Maar voornamelijk ben ik gek op de stijl van Jurisan . Zij maakt tutorals van verschillende dingen, haar, make-up en ootd. Elke keer als ze weer een nieuwe tutorial heeft vraag ik me af wat ze nu weer heeft bedacht.
  11. Describe yourself in one sentence 
    spontaan
De 11 vragen die ik voor jullie heb bedacht!
  1. Waar ben je trots op?
  2. Als je 1 item van je kleding mocht houden en de rest weg moest doen, welke zou dat dan zijn?
  3. Wat is je grootste ergernis?
  4. Wat vind je het leukste onderwerp om over te bloggen(diy,revieuwe enz.)?
  5. Primark of H&M?
  6. Wat is je favoriete serie?
  7. Van welke band/zanger/zangeres/groep was je vroeger helemaal fan?
  8. Heb je een tatoeage?
  9. Wie is jou stijlicoon?
  10. Welke film heb je voor het laatst gezien?
  11. Welke persoon is belangrijk voor jou?

    2a5nrte_large

De 11 mensen die ik Tag

XxXAnouschAttack

bron foto's : weheartit.com m.u.v badeend foto

Reacties

  1. Leuk! En leuk dat je me getagd heb, 'k ga er overna denken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke antwoorden heb je ingevuld, vind deze tag er leuk! Bedankt trouwens dat je me hebt getagd, erg lief maar ik heb besloten deze tag een keertje over te slaan!
    XX Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bedankt dat je me hebt getagd! Ga hem denk ik binnenkort invullen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Bedankt voor de tag! Ik doe alleen niet mee aan die tags =3
    ik ga binnen kort een post maken waar mensen van alles mogen vragen aan me!


    x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke tag, erg leuk om te lezen! Ook bedankt voor de tag, maar ik heb vroeger al allemaal tags gehad/gedaan. X

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke tag, wat heb je hem ook leuk ingevuld ;)

    Ik volg je nu.
    Liefs Manon

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke antwoorden! Oh, voor de tweede keer getagged haha! Ik zal even kijken of ik hem ga doen, maar hartstikke bedankt! (:

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik verzamelde vroeger ook badeendjes :D
    Heel leuk om te lezen!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. dankjewel voor de tag! :D

    love ur blogggg.
    hihi.

    x

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Inspiratie Dierensokken en andere gekkigheden

Het begon ooit bij een schattig setje hieronder, en nu heb ik een sokkentik en waarom? Ik heb werkelijk geen idee. Maar elke keer als ik gekke/leuke of schattige sokken zie, dan moet ik ze gewoon meenemen! Ik word er vrolijk van, en dan zul je wel denken. Wie word er nou vrolijk van sokken? Nou, ik!! Als ik  's avonds mijn schoenen uit trek en mij allemaal kleuren tegemoet komen of een lachend gezicht, daar word ik gewoon vrolijk van. Zelfs na een drukke dag, een aangezien ik weet dat veel van jullie ook en zwak hebben voor schattig dingen. Besloot ik een inspiratie post te maken! Zie hier.. de leukste eb grappigste sokken die er zijn.