Doorgaan naar hoofdcontent

H&M Shopping

Heb een aantal dingen ontvangen van de H&M en heb de twee jasjes gister
gekocht bij de h&m met 10 euro korting. Die actie scheelt toch echt :)ik heb vandaag dat military jasjes aan. met een wit T-shirt met een printje erop, mijn skinny jeans en me minnotonka's. Ik heb helaas geen foto. want met me nieuwe mobiel kan ik nog geen foto's op me laptop zetten. Dus die komen vast nog wel.

Rokje 4,95/Jurkje 14,95/Grijs jasje 39,95/Military jacket 34,95.
Ik heb nog een legging met pailetten maar daar kon ik op dit moment geen plaatje van vinden ;) dus die komt ook nog.

XxX Anousch

Reacties

  1. hm ik ben jaloers op je military jasje,
    allemaal mooie dingen :)!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke dingen! En over dat naast elkaar zetten met die foto's, ik maak met picasa (kan ook met paint) een collage ervan, ik zet gewoon de afbeeldingen naast elkaar. En dan sla ik dat op, dus het is eigenlijk gewoon een afbeelding. Niet meerdere naast elkaar! En dan uploaden (:

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?