Doorgaan naar hoofdcontent

H&M Shopping

Heb een aantal dingen ontvangen van de H&M en heb de twee jasjes gister
gekocht bij de h&m met 10 euro korting. Die actie scheelt toch echt :)ik heb vandaag dat military jasjes aan. met een wit T-shirt met een printje erop, mijn skinny jeans en me minnotonka's. Ik heb helaas geen foto. want met me nieuwe mobiel kan ik nog geen foto's op me laptop zetten. Dus die komen vast nog wel.

Rokje 4,95/Jurkje 14,95/Grijs jasje 39,95/Military jacket 34,95.
Ik heb nog een legging met pailetten maar daar kon ik op dit moment geen plaatje van vinden ;) dus die komt ook nog.

XxX Anousch

Reacties

  1. hm ik ben jaloers op je military jasje,
    allemaal mooie dingen :)!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke dingen! En over dat naast elkaar zetten met die foto's, ik maak met picasa (kan ook met paint) een collage ervan, ik zet gewoon de afbeeldingen naast elkaar. En dan sla ik dat op, dus het is eigenlijk gewoon een afbeelding. Niet meerdere naast elkaar! En dan uploaden (:

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.