Doorgaan naar hoofdcontent

inspiratie

Poeh,Ik ben gister tot laat naar een verjaardag geweest van een vriend.Toen ik richting huis ging samen met een vriendin.Besloten we bij haar nog even een drankje te doen.maar het werd veel te laat dus...dat werd dus op de bank slapen en de volgende dag er vet ver-creaked uitzien(A)haha.Ik voel me spieren niet normaal meer.Dus vandaag ook een chille outfit. Een trui met een legging eronder, Staart in me haar en klaar!heerlijk zo'n zondag. Hier nog wat foto's als inspiratie.Check de laatste, Daar krijg ik nou echt een heel zomers gevoel bij"I'm walking on sunshine" whahooo

Reacties

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?