Doorgaan naar hoofdcontent

inspiratie

Poeh,Ik ben gister tot laat naar een verjaardag geweest van een vriend.Toen ik richting huis ging samen met een vriendin.Besloten we bij haar nog even een drankje te doen.maar het werd veel te laat dus...dat werd dus op de bank slapen en de volgende dag er vet ver-creaked uitzien(A)haha.Ik voel me spieren niet normaal meer.Dus vandaag ook een chille outfit. Een trui met een legging eronder, Staart in me haar en klaar!heerlijk zo'n zondag. Hier nog wat foto's als inspiratie.Check de laatste, Daar krijg ik nou echt een heel zomers gevoel bij"I'm walking on sunshine" whahooo

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.