Doorgaan naar hoofdcontent

inspiratie

Poeh,Ik ben gister tot laat naar een verjaardag geweest van een vriend.Toen ik richting huis ging samen met een vriendin.Besloten we bij haar nog even een drankje te doen.maar het werd veel te laat dus...dat werd dus op de bank slapen en de volgende dag er vet ver-creaked uitzien(A)haha.Ik voel me spieren niet normaal meer.Dus vandaag ook een chille outfit. Een trui met een legging eronder, Staart in me haar en klaar!heerlijk zo'n zondag. Hier nog wat foto's als inspiratie.Check de laatste, Daar krijg ik nou echt een heel zomers gevoel bij"I'm walking on sunshine" whahooo

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.