Doorgaan naar hoofdcontent

slechte blogger..

Ik ben echt een slechte blogger. Maar ik heb het zo druk met school. Afgelopen week hebben we met een groepje een piraten feest gegeven. Er kwamen kinderen van een anders school (groep 4) naar onze school en wij moesten op een leuke manier de dag vol plannen. We hebben er een piraten ochtend van gemaakt met allemaal piraten spellen. Zoals schepen zwaaien en kanonskogels gooien. Ook waren er echt schatkaarten zodat de kinderen zelf konden zien waar ze heen moesten ;) al met al een super leuke dag! Maar wat een werk om het voor te bereiden. Maar ons harde werken werd beloond. We hebben als cijfer een 9,5 gekregen :D
Nu zijn we druk bezig met de voorbereidingen van een muscical. Ik doe de opleiding OA en als juf moet je natuurlijk ook weten hoe een musical in elkaar gezet word. Ons groepje heeft het verhaal alleeen een beetje aangepast (A) Belle is in ons verhaal niet een lief meisje. Maar een verwend nest hahaha en we hebben er nog veel meer aanpassingen ingemaakt. Als het vakantie is hoop ik meer te kunnen bloggen. Hieronder een foto van mijn nieuwe ketting en schoenen.
Schoenen 5 euro bij schoenenreus, ketting 1 euro bij de six ( de six in Arhem word verbouwd dus alles is nu 1 euro )

Reacties

  1. Hee sorry dat ik het hier post, maar jij had eens gezegd op mijn blog dat de Tare Panda agenda er al was. n.n Hoe ziet hij er uit? Want als ik op google zoek, krijg ik een Panda goes Glamour agenda en dat is zeker niet Tare Panda. Thanks!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)