Doorgaan naar hoofdcontent

slechte blogger..

Ik ben echt een slechte blogger. Maar ik heb het zo druk met school. Afgelopen week hebben we met een groepje een piraten feest gegeven. Er kwamen kinderen van een anders school (groep 4) naar onze school en wij moesten op een leuke manier de dag vol plannen. We hebben er een piraten ochtend van gemaakt met allemaal piraten spellen. Zoals schepen zwaaien en kanonskogels gooien. Ook waren er echt schatkaarten zodat de kinderen zelf konden zien waar ze heen moesten ;) al met al een super leuke dag! Maar wat een werk om het voor te bereiden. Maar ons harde werken werd beloond. We hebben als cijfer een 9,5 gekregen :D
Nu zijn we druk bezig met de voorbereidingen van een muscical. Ik doe de opleiding OA en als juf moet je natuurlijk ook weten hoe een musical in elkaar gezet word. Ons groepje heeft het verhaal alleeen een beetje aangepast (A) Belle is in ons verhaal niet een lief meisje. Maar een verwend nest hahaha en we hebben er nog veel meer aanpassingen ingemaakt. Als het vakantie is hoop ik meer te kunnen bloggen. Hieronder een foto van mijn nieuwe ketting en schoenen.
Schoenen 5 euro bij schoenenreus, ketting 1 euro bij de six ( de six in Arhem word verbouwd dus alles is nu 1 euro )

Reacties

  1. Hee sorry dat ik het hier post, maar jij had eens gezegd op mijn blog dat de Tare Panda agenda er al was. n.n Hoe ziet hij er uit? Want als ik op google zoek, krijg ik een Panda goes Glamour agenda en dat is zeker niet Tare Panda. Thanks!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.