Doorgaan naar hoofdcontent

slechte blogger..

Ik ben echt een slechte blogger. Maar ik heb het zo druk met school. Afgelopen week hebben we met een groepje een piraten feest gegeven. Er kwamen kinderen van een anders school (groep 4) naar onze school en wij moesten op een leuke manier de dag vol plannen. We hebben er een piraten ochtend van gemaakt met allemaal piraten spellen. Zoals schepen zwaaien en kanonskogels gooien. Ook waren er echt schatkaarten zodat de kinderen zelf konden zien waar ze heen moesten ;) al met al een super leuke dag! Maar wat een werk om het voor te bereiden. Maar ons harde werken werd beloond. We hebben als cijfer een 9,5 gekregen :D
Nu zijn we druk bezig met de voorbereidingen van een muscical. Ik doe de opleiding OA en als juf moet je natuurlijk ook weten hoe een musical in elkaar gezet word. Ons groepje heeft het verhaal alleeen een beetje aangepast (A) Belle is in ons verhaal niet een lief meisje. Maar een verwend nest hahaha en we hebben er nog veel meer aanpassingen ingemaakt. Als het vakantie is hoop ik meer te kunnen bloggen. Hieronder een foto van mijn nieuwe ketting en schoenen.
Schoenen 5 euro bij schoenenreus, ketting 1 euro bij de six ( de six in Arhem word verbouwd dus alles is nu 1 euro )

Reacties

  1. Hee sorry dat ik het hier post, maar jij had eens gezegd op mijn blog dat de Tare Panda agenda er al was. n.n Hoe ziet hij er uit? Want als ik op google zoek, krijg ik een Panda goes Glamour agenda en dat is zeker niet Tare Panda. Thanks!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?