Doorgaan naar hoofdcontent

Dreams come true??

Iedereen heeft dromen en doelen in zijn leven. Die zijn groot of klein. Maar wat nou als die droom van de een op de andere dag veranderd? Een tijd terug moesten wij een beeld schetsen over hoe wij ons leven over 5 jaar zagen. Dat heb ik toen ingevuld. We zijn nu 2 maanden verder en alles van mijn lijstje is veranderd. Ik wilde de Pabo doen. Maar dat gaat um niet worden :'( hoe graag ik het ook wil. Ik had een lieve vriend maar dat is helaas uit. School loopt niet lekker en stage ook niet. Poeh, wat kan je je dan ellendig voelen zeg. Als ik alles op school haal ben ik in februari klaar met school. Eindelijk! Wat kijk ik daar naar uit :)

Maar ik zat te denken wat ik eigelijk allemaal nog wil in het leven ( poeh wat klink ik nu zweverig) Vaak wil ik iets en dan schuif ik het weer vooruit. Of dan is iemand het niet mee eens en dan besluit ik het toch niet te doen. Dat wil ik dus zowiezo gaan veranderen!! Ik ga volgend jaar eindelijk wat dingen doen die ik al super lang wil. Het zijn misschien kleine dingen, maar het zijn dingen die ik gewoon altijd al had willen doen. hieronder zie je wat allemaal:

- Naar NY
- Mijn tattoo zetten
- Rondreizen
- Piercing zetten
- Leren skateboarden
- Mijn haar verven
- Au pair in het buitenland
- Entertainer op een camping met kinderen
- Rijbewijs halen

Er zullen vast nog wel meer dingen op mijn lijstje komen. Maar dit is wat ik al heel lang wil. Wat zijn jullie doelen? Of wat heb je altijd al willen doen?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.