Doorgaan naar hoofdcontent

Dreams come true??

Iedereen heeft dromen en doelen in zijn leven. Die zijn groot of klein. Maar wat nou als die droom van de een op de andere dag veranderd? Een tijd terug moesten wij een beeld schetsen over hoe wij ons leven over 5 jaar zagen. Dat heb ik toen ingevuld. We zijn nu 2 maanden verder en alles van mijn lijstje is veranderd. Ik wilde de Pabo doen. Maar dat gaat um niet worden :'( hoe graag ik het ook wil. Ik had een lieve vriend maar dat is helaas uit. School loopt niet lekker en stage ook niet. Poeh, wat kan je je dan ellendig voelen zeg. Als ik alles op school haal ben ik in februari klaar met school. Eindelijk! Wat kijk ik daar naar uit :)

Maar ik zat te denken wat ik eigelijk allemaal nog wil in het leven ( poeh wat klink ik nu zweverig) Vaak wil ik iets en dan schuif ik het weer vooruit. Of dan is iemand het niet mee eens en dan besluit ik het toch niet te doen. Dat wil ik dus zowiezo gaan veranderen!! Ik ga volgend jaar eindelijk wat dingen doen die ik al super lang wil. Het zijn misschien kleine dingen, maar het zijn dingen die ik gewoon altijd al had willen doen. hieronder zie je wat allemaal:

- Naar NY
- Mijn tattoo zetten
- Rondreizen
- Piercing zetten
- Leren skateboarden
- Mijn haar verven
- Au pair in het buitenland
- Entertainer op een camping met kinderen
- Rijbewijs halen

Er zullen vast nog wel meer dingen op mijn lijstje komen. Maar dit is wat ik al heel lang wil. Wat zijn jullie doelen? Of wat heb je altijd al willen doen?

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)