Doorgaan naar hoofdcontent

Music

Als er iets is waarmee ik niet zonder kan, dan is het wel muziek. Ik draai het echt overal! Heerlijk mijn i-pod aan skullcandy op mijn oren en genieten maar. In de trein, onderwerg naar school en zelfs onderweg naar stage. Dan kan ik slechts 1 liedje luisteren, maar toch neem ik de moeite om mijn i-pod aan te doen. Zodra ik thuis ben zet ik mijn stereo aan en zing heerlijk mee( tot ergenis van mijn ouders en zus)haha. Ik was een beetje aan het rondkijken op weheartit.com en toen zag ik deze foto. Tja, dat past helemaal bij me. Want ik kan gewoon niet zonder (A) Maar wanneer/waar luisteren jullie muziek?
 

Reacties

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?