Doorgaan naar hoofdcontent

Music

Als er iets is waarmee ik niet zonder kan, dan is het wel muziek. Ik draai het echt overal! Heerlijk mijn i-pod aan skullcandy op mijn oren en genieten maar. In de trein, onderwerg naar school en zelfs onderweg naar stage. Dan kan ik slechts 1 liedje luisteren, maar toch neem ik de moeite om mijn i-pod aan te doen. Zodra ik thuis ben zet ik mijn stereo aan en zing heerlijk mee( tot ergenis van mijn ouders en zus)haha. Ik was een beetje aan het rondkijken op weheartit.com en toen zag ik deze foto. Tja, dat past helemaal bij me. Want ik kan gewoon niet zonder (A) Maar wanneer/waar luisteren jullie muziek?
 

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)