Doorgaan naar hoofdcontent

Avril lavigne concert!

Vanaf het moment dat het nummer s8ter boi op de radio is kan ik geen genoeg krijgen van haar nummers. Ik heb ooit gezegd dat als ze naar Nederland komt dat ik naar haar concert ga. Dus toen ik zag dat dat er kaarten te krijgen waren moest ik er gewoon heen. Het concert is alleen pas op 13 september. Dus nog even geduld ( ik heb een hekel aan wachten) tijdens het concert zal ik foto's maken en hier op mijn blog plaatsen. Maar dat duurt dan nog wel een poos ;) Wie van jullie gaat ook naar het concert?

From the moment I heard "Sk8ter boy" on the radio I could'nt get enough of her songs. I once said that if she would come to Holland, I would go to her concert.

So when I saw that there were tickets available, I just knew I had to go see her. the concert isn't till september 13th, so I'll have to be patient until then ( I hate waiting!) I'll take pictures and I will place them on my blog, but that may take a while. who of you guys is going to see the Avril lavinge concert?

beautiful song!

Reacties

  1. yaay nog een avril fan! ik ben ook al fan vanaf 2003 ofzo en kga ook naar het concert^^ super veel zin in;D x

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.