Doorgaan naar hoofdcontent

Avril lavigne concert!

Vanaf het moment dat het nummer s8ter boi op de radio is kan ik geen genoeg krijgen van haar nummers. Ik heb ooit gezegd dat als ze naar Nederland komt dat ik naar haar concert ga. Dus toen ik zag dat dat er kaarten te krijgen waren moest ik er gewoon heen. Het concert is alleen pas op 13 september. Dus nog even geduld ( ik heb een hekel aan wachten) tijdens het concert zal ik foto's maken en hier op mijn blog plaatsen. Maar dat duurt dan nog wel een poos ;) Wie van jullie gaat ook naar het concert?

From the moment I heard "Sk8ter boy" on the radio I could'nt get enough of her songs. I once said that if she would come to Holland, I would go to her concert.

So when I saw that there were tickets available, I just knew I had to go see her. the concert isn't till september 13th, so I'll have to be patient until then ( I hate waiting!) I'll take pictures and I will place them on my blog, but that may take a while. who of you guys is going to see the Avril lavinge concert?

beautiful song!

Reacties

  1. yaay nog een avril fan! ik ben ook al fan vanaf 2003 ofzo en kga ook naar het concert^^ super veel zin in;D x

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)