Doorgaan naar hoofdcontent

Avril lavigne concert!

Vanaf het moment dat het nummer s8ter boi op de radio is kan ik geen genoeg krijgen van haar nummers. Ik heb ooit gezegd dat als ze naar Nederland komt dat ik naar haar concert ga. Dus toen ik zag dat dat er kaarten te krijgen waren moest ik er gewoon heen. Het concert is alleen pas op 13 september. Dus nog even geduld ( ik heb een hekel aan wachten) tijdens het concert zal ik foto's maken en hier op mijn blog plaatsen. Maar dat duurt dan nog wel een poos ;) Wie van jullie gaat ook naar het concert?

From the moment I heard "Sk8ter boy" on the radio I could'nt get enough of her songs. I once said that if she would come to Holland, I would go to her concert.

So when I saw that there were tickets available, I just knew I had to go see her. the concert isn't till september 13th, so I'll have to be patient until then ( I hate waiting!) I'll take pictures and I will place them on my blog, but that may take a while. who of you guys is going to see the Avril lavinge concert?

beautiful song!

Reacties

  1. yaay nog een avril fan! ik ben ook al fan vanaf 2003 ofzo en kga ook naar het concert^^ super veel zin in;D x

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?