Doorgaan naar hoofdcontent

Review Max Lips and Eyes


Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.


De verpakking

Het heeft een simpel maar mooi design. Door het zilver vind ik het er Glassy uit zien. De dop die er op zit is helaas minder stevig. Na een paar keer erop en eraf doen zat er bij mij al een scheur in. Maar voor de kleine prijs die je ervoor betaald maak ik mij daar niet druk om. 


hoe werkt het?

Via de zilveren dop aan de onderkant kan je de stift omhoog draaien tot de gewenste hoogte. Ik raad je aan om hem niet te ver uit te draaien anders dan kan die al gauw afbreken. Deze stift je op je lippen of je oogleden. Door De Aloe Vera en vitaminen E is het gelijk verzorgend. Super handig, en de Aloe vera ruikt ook nog eens lekker. De eerste paar kaar stiften zie je niet echt veel op je lippen en je oogleden, na een paar keer zie je het op je lippen goed maar op je oogleden helaas minder. 


Wat is mijn mening?

Voor je oogleden is dit niet geschikt. Hoeveel lagen je ook aan brengt, zelf met een make-up basis. Je ziet het amper zitten, erg jammer. Als je de stift warm maakt gaat je wel iets beter, maar naar mijn mening nog steeds niet het gewenste resultaat. Dus wil je een leuke gloss voor over je lippen voor bijvoorbeeld een dagje school dan kan ik deze zeker aan raden, maar als oogpencil is het echt waardeloos. En ook al is het dan maar rond de 1 euro, dan zou ik hem als ik jullie was laten liggen. 


Zonder de gloss, gewoon naturel.


Met de gloss, Ik heb veel lagen over elkaar gedaan. Als de pencil warmer is komt het makkelijker op je lippen. 

Kennen jullie deze al van Max?

Liefs Anouschka 


Reacties

 1. Ik heb hem ook, maar vind hem zelf wel tegenvallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja ik heb em ook. Inderdaad is het voor de oogleden absoluut waardeloos. Een van de weinige producten van MAX die echt waardeloos zijn, maar voor je lippen is het op zich wel te doen. Het blijft alleen super slecht op je lippen zitten. Ik ga het gewoon op maken en nooit meer kopen :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik neem nooit echt lipproducten van action, behalve de lippenstiften die zijn wel fijn. Maar idd ik geef je dus volkomen gelijk.x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb die ook, maar als ik hem gebruik, gebruik ik het voor mijn oogleden want oogschaduw blijft er namelijk zo goed aan vastplakken :). Dus ik gebruik het als een basis.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. goede review, jammer dat het niet goed werkt als eye make-up.
  Als lipstick ziet het er wel goed uit namelijk :)

  LOVE BO,
  PurePreciousPerfection.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er wel leuk uit, mooi kleurtje ook!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?