Doorgaan naar hoofdcontent

Hot chicks, lief en...


Ik ben een kou kleum, en niet een klein beetje. Absoluut niet! Want ook al brand de zon op onze huid, het liefst doe ik dan een lange broek aan terwijl iedereen in een rokje loopt. Geen idee waar het vandaan komt, maar ik heb het vaak erg koud. Tja, dat zal wel in mij zitten. Maar nu heb ik iets nieuws! wat mij door de koude winterdagen gaat helpen als ik weer laat in de avond op mijn trein moet wachten. Ook al is de winter nog ver weg, ik wilde dit toch even aan jullie showen. Mag ik jullie kennis laten maken met; Hot chick?! Hij/Zij is schattig lief en pluizig en je smelt als je in haar ogen kijkt. Hier zit ze nog een beetje bedrukt, dus niet erg vrolijk. Maar daar komt verandering in!


Zal ik dan maar uit leggen wat Hot chick doet? In zijn lijf zit een rondje met een substantie erin. Als je deze breekt word die warm en kan je hem weer terug in het kuikentje doen. Dat is trouwens wel een gedoe! Maar goed, al met al, als je dat dingetje erin hebt word het kuikentje lekker warm. Daarna kan je hem in je handschoen doen, of je jaszak of lekker verstoppen in je mouw. En als je dan staat te bibberen op het station 's avond laat. Dan kan je altijd nog je armen om Hot Chick heen slaan. Zodat je alsnog een beetje warm blijft. Heerlijk toch?!

Zijn jullie ook zulke kou kleumen?

Liefs Anouschka 

Reacties

  1. Ahh, wat grappig haha, echt schattig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een grappig kuikentje!
    Check mijn nieuwste blogpost en laat een reactie achter..

    BYe

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?