Doorgaan naar hoofdcontent

Hot chicks, lief en...


Ik ben een kou kleum, en niet een klein beetje. Absoluut niet! Want ook al brand de zon op onze huid, het liefst doe ik dan een lange broek aan terwijl iedereen in een rokje loopt. Geen idee waar het vandaan komt, maar ik heb het vaak erg koud. Tja, dat zal wel in mij zitten. Maar nu heb ik iets nieuws! wat mij door de koude winterdagen gaat helpen als ik weer laat in de avond op mijn trein moet wachten. Ook al is de winter nog ver weg, ik wilde dit toch even aan jullie showen. Mag ik jullie kennis laten maken met; Hot chick?! Hij/Zij is schattig lief en pluizig en je smelt als je in haar ogen kijkt. Hier zit ze nog een beetje bedrukt, dus niet erg vrolijk. Maar daar komt verandering in!


Zal ik dan maar uit leggen wat Hot chick doet? In zijn lijf zit een rondje met een substantie erin. Als je deze breekt word die warm en kan je hem weer terug in het kuikentje doen. Dat is trouwens wel een gedoe! Maar goed, al met al, als je dat dingetje erin hebt word het kuikentje lekker warm. Daarna kan je hem in je handschoen doen, of je jaszak of lekker verstoppen in je mouw. En als je dan staat te bibberen op het station 's avond laat. Dan kan je altijd nog je armen om Hot Chick heen slaan. Zodat je alsnog een beetje warm blijft. Heerlijk toch?!

Zijn jullie ook zulke kou kleumen?

Liefs Anouschka 

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.