Doorgaan naar hoofdcontent

NOTD Catrice Innocent toxin


Dit is het lakje "Innocent Toxin" ui de lemited edition collectie van Revoltaire. Deze is er al een tijdje maar ik kon er maar niet aan komen. Bij mij in het dorp was het al snel uitverkocht waardoor ik er niet meer aan kon kopen. Tot een paar dagen terug, Ik liep over de markt en het regende, dus besloot ik de Kruitvat in te schieten. En wat lag daar?? De lemited edition lakjes van Revoltaire

Ik heb er twee gekocht en dit is er een van. Het is een mooie groene kleur die goed past bij de zomer. Het kwastje is vernieuwd wat ik persoonlijk fijner vind. Doordat het kwast je breed is, kan je in een keer je hele nagel pakken. Daardoor kan je snel je nagels tussendoor lakken als je bijvoorbeeld daarna gauw naar een afspraak moet. 


De kleur knalt lekker waardoor die mooi is te combineren bij een outfit. Ik droeg hem bij een zwarte met grijze outfit zodat de nagellak echt de eyecatcher werd van het geheel.


Door het kwastje zou de nagellak in een keer moeten dekken omdat je gelijk de hele nagel pakt. Daar ben ik het helaas niet helemaal mee eens, Ik merkte wel dat je je nagel in een keer kan lakken. Maar je hebt zeker meer dan een laagje nodig voor een perfecte dekking. Dit kan natuurlijk ook komen doordat mijn nagels niet in topconditie zijn(ribbels en bobbels)Maar na twee laagjes had ik een perfecte dekking en kwam de kleur goed tot zijn recht. Ideaal dus!

Ik vind he fijn dat ik toch nog aan het lakje heb kunnen komen en dat voor maar 1 euro. Ik vraag mij nog steeds af of die prijs wel klopte, aangezien de afgeprijse nagellakken van Catrice altijd rond de 2 euro zijn. Maar dat maakte mij niet uit, ik heb een mooi lakje voor weinig geld!

Halen jullie weleens wat in de aanbieding bij de Kruitvat?

Liefa Anouschka 

Reacties

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..