Doorgaan naar hoofdcontent

My life in pictures

Natuurlijk heb ik weer van alles gedaan de afgelopen tijd. Van sommige momenten maak ik foto's en die deel ik graag met jullie! Dus benieuwd wat ik allemaal doe buiten het bloggen om, of juist niet doe aangezien het vakantie is en ik van luieren hou. Kijk dan snel verder!

Zoals hierboven al staat "Stay strong and be yourself" 


School spullen uitzoeken, wat saai! Maar het was wel nodig!


Dit wilde ik allemaal in de vakantie doen. Ik moet toegeven dat ik nog maar een paar dingen van het lijstje af heb kunnen strepen.


Ik zal het niet ontkennen, ik ben nog steeds weg van crackle nagellak


Ken je dat? je vind iets in de kast waarvan je niet meer wist dat je het had? Zo ook met dit grijze jurkje.


Toen ik mij verveelde heb ik mijn nagellak gelabeld. Wat een werk, maar ik ben al over de helft. Ik heb er al profijt van gehad, wat je vind snel je lakjes terug.


nagellak swatchen voor jullie!


maskertje van Beauty junk. Normaal ben ik er wel over te spreken,
maar deze viel mij tegen. Ondanks dat ik er een zachte huid van kreeg.


Kaartje van Loesje, die een reis gaat maken naar Rusland


Mijn vriend nam mij uit eten, heerlijk!

Wat hebben jullie die afgelopen tijd allemaal gedaan?

Liefs Anouschka 

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)