Doorgaan naar hoofdcontent

My life in pictures

Natuurlijk heb ik weer van alles gedaan de afgelopen tijd. Van sommige momenten maak ik foto's en die deel ik graag met jullie! Dus benieuwd wat ik allemaal doe buiten het bloggen om, of juist niet doe aangezien het vakantie is en ik van luieren hou. Kijk dan snel verder!

Zoals hierboven al staat "Stay strong and be yourself" 


School spullen uitzoeken, wat saai! Maar het was wel nodig!


Dit wilde ik allemaal in de vakantie doen. Ik moet toegeven dat ik nog maar een paar dingen van het lijstje af heb kunnen strepen.


Ik zal het niet ontkennen, ik ben nog steeds weg van crackle nagellak


Ken je dat? je vind iets in de kast waarvan je niet meer wist dat je het had? Zo ook met dit grijze jurkje.


Toen ik mij verveelde heb ik mijn nagellak gelabeld. Wat een werk, maar ik ben al over de helft. Ik heb er al profijt van gehad, wat je vind snel je lakjes terug.


nagellak swatchen voor jullie!


maskertje van Beauty junk. Normaal ben ik er wel over te spreken,
maar deze viel mij tegen. Ondanks dat ik er een zachte huid van kreeg.


Kaartje van Loesje, die een reis gaat maken naar Rusland


Mijn vriend nam mij uit eten, heerlijk!

Wat hebben jullie die afgelopen tijd allemaal gedaan?

Liefs Anouschka 

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.