Doorgaan naar hoofdcontent

My life in pictures

Natuurlijk heb ik weer van alles gedaan de afgelopen tijd. Van sommige momenten maak ik foto's en die deel ik graag met jullie! Dus benieuwd wat ik allemaal doe buiten het bloggen om, of juist niet doe aangezien het vakantie is en ik van luieren hou. Kijk dan snel verder!

Zoals hierboven al staat "Stay strong and be yourself" 


School spullen uitzoeken, wat saai! Maar het was wel nodig!


Dit wilde ik allemaal in de vakantie doen. Ik moet toegeven dat ik nog maar een paar dingen van het lijstje af heb kunnen strepen.


Ik zal het niet ontkennen, ik ben nog steeds weg van crackle nagellak


Ken je dat? je vind iets in de kast waarvan je niet meer wist dat je het had? Zo ook met dit grijze jurkje.


Toen ik mij verveelde heb ik mijn nagellak gelabeld. Wat een werk, maar ik ben al over de helft. Ik heb er al profijt van gehad, wat je vind snel je lakjes terug.


nagellak swatchen voor jullie!


maskertje van Beauty junk. Normaal ben ik er wel over te spreken,
maar deze viel mij tegen. Ondanks dat ik er een zachte huid van kreeg.


Kaartje van Loesje, die een reis gaat maken naar Rusland


Mijn vriend nam mij uit eten, heerlijk!

Wat hebben jullie die afgelopen tijd allemaal gedaan?

Liefs Anouschka 

Reacties

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?