Doorgaan naar hoofdcontent

Favorieten Augustus Parfum


Ik vind het altijd leuk om favorieten van Bloggers terug te zien. En nu heb ik deze maand bij gehouden wat ik allemaal gebruik, en dat is veel! Daarom heb ik besloten om het onder te verdelen in kleine posts. Zo kan je nu wat over mij favorieten parfum lezen in Augustus en volgende week bijvoorbeeld mijn favorieten nagellak. Dit kan elke keer weer verschillen. Van parfum tot nagellak en nog veel meer onderwerpen. Zijn jullie benieuwd? Lees dan snel verder..


Deze is vast wel bekend, Het parfum van SKNY in de vorm van een appeltje. Ik vind hem lekker fruitig ruiken. Het maakt niet uit of het nou de green of red delicious is, elke keer als ik deze geur aan schaf, dan is die in mum van tijd op. Deze keer doe ik er iets langer mee omdat ik hem van mijn vriend heb gekregen, en ik vind het zonde als die dan snel op is. Al doe ik er nu al ongeveer een jaar mee. Met het warme weer van de maand heb ik deze parfum weer vaak gedragen. Ik kreeg zelf een compliment van een collega, ze vond mijn parfum altijd zo lekker ruiken.


Ook van deze geur heb ik er meer. Dit is "play it spicy" van de Play boy lijn. Ik had niet verwacht dat deze parfum zo lekker zou ruiken. En dat is te zien, want er zit nog maar een klein laagje in en dan is die toch echt op.


Deze parfum komt van de Action, voor maar 2 euro heb je een lekker ruikende parfum. Deze past ook lekker bij weer. Ik krijg bij de geur altijd het idee aan een warme zomerdag met een wijntje erbij. Ook al is de spuitdop kapot, ik heb de parfum weer veel gebruikt deze maand. Ook al moest ik hem soms op de kop houden om er iets uit te krijgen, Want weg gooien vind ik zonde. 

Ik wissel veel af met parfum, omdat je anders na een tijd gewend raakt aan de geur en hem niet meer ruikt. Door veel af te wisselen ruik ik mijn parfum nog goed, en doe ik geen liters op mijn huid.

Wat is jullie favorieten parfum?

Liefs Anouschka 

Reacties

  1. Erg leuke post! Ik heb niet echt een favo, gebruik het nog niet hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. super schattige parfum stash! :D Die parfum van de action ziet er mooi uit :o. -ik hou van paars haha-

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oehh... die 2de heb ik ook. Maar mijn favoriet blijft Calvin Klein.x

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..