Doorgaan naar hoofdcontent

Favorieten Augustus Parfum


Ik vind het altijd leuk om favorieten van Bloggers terug te zien. En nu heb ik deze maand bij gehouden wat ik allemaal gebruik, en dat is veel! Daarom heb ik besloten om het onder te verdelen in kleine posts. Zo kan je nu wat over mij favorieten parfum lezen in Augustus en volgende week bijvoorbeeld mijn favorieten nagellak. Dit kan elke keer weer verschillen. Van parfum tot nagellak en nog veel meer onderwerpen. Zijn jullie benieuwd? Lees dan snel verder..


Deze is vast wel bekend, Het parfum van SKNY in de vorm van een appeltje. Ik vind hem lekker fruitig ruiken. Het maakt niet uit of het nou de green of red delicious is, elke keer als ik deze geur aan schaf, dan is die in mum van tijd op. Deze keer doe ik er iets langer mee omdat ik hem van mijn vriend heb gekregen, en ik vind het zonde als die dan snel op is. Al doe ik er nu al ongeveer een jaar mee. Met het warme weer van de maand heb ik deze parfum weer vaak gedragen. Ik kreeg zelf een compliment van een collega, ze vond mijn parfum altijd zo lekker ruiken.


Ook van deze geur heb ik er meer. Dit is "play it spicy" van de Play boy lijn. Ik had niet verwacht dat deze parfum zo lekker zou ruiken. En dat is te zien, want er zit nog maar een klein laagje in en dan is die toch echt op.


Deze parfum komt van de Action, voor maar 2 euro heb je een lekker ruikende parfum. Deze past ook lekker bij weer. Ik krijg bij de geur altijd het idee aan een warme zomerdag met een wijntje erbij. Ook al is de spuitdop kapot, ik heb de parfum weer veel gebruikt deze maand. Ook al moest ik hem soms op de kop houden om er iets uit te krijgen, Want weg gooien vind ik zonde. 

Ik wissel veel af met parfum, omdat je anders na een tijd gewend raakt aan de geur en hem niet meer ruikt. Door veel af te wisselen ruik ik mijn parfum nog goed, en doe ik geen liters op mijn huid.

Wat is jullie favorieten parfum?

Liefs Anouschka 

Reacties

  1. Erg leuke post! Ik heb niet echt een favo, gebruik het nog niet hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. super schattige parfum stash! :D Die parfum van de action ziet er mooi uit :o. -ik hou van paars haha-

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oehh... die 2de heb ik ook. Maar mijn favoriet blijft Calvin Klein.x

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Als alle dromen uit zouden komen..

Ik vraag het mij weleens af. wat zou er gebeuren als iedereen zijn droom uit zou komen? Die kleine danseres die later schittert op het podium. Iedereen die muzikaal is beroemd word en kan leven van zijn/haar muziek. Elke kapster een baan vind en elke juf elke dag weer een klas vol leerlingen heeft.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn