Doorgaan naar hoofdcontent

Favorieten Augustus Parfum


Ik vind het altijd leuk om favorieten van Bloggers terug te zien. En nu heb ik deze maand bij gehouden wat ik allemaal gebruik, en dat is veel! Daarom heb ik besloten om het onder te verdelen in kleine posts. Zo kan je nu wat over mij favorieten parfum lezen in Augustus en volgende week bijvoorbeeld mijn favorieten nagellak. Dit kan elke keer weer verschillen. Van parfum tot nagellak en nog veel meer onderwerpen. Zijn jullie benieuwd? Lees dan snel verder..


Deze is vast wel bekend, Het parfum van SKNY in de vorm van een appeltje. Ik vind hem lekker fruitig ruiken. Het maakt niet uit of het nou de green of red delicious is, elke keer als ik deze geur aan schaf, dan is die in mum van tijd op. Deze keer doe ik er iets langer mee omdat ik hem van mijn vriend heb gekregen, en ik vind het zonde als die dan snel op is. Al doe ik er nu al ongeveer een jaar mee. Met het warme weer van de maand heb ik deze parfum weer vaak gedragen. Ik kreeg zelf een compliment van een collega, ze vond mijn parfum altijd zo lekker ruiken.


Ook van deze geur heb ik er meer. Dit is "play it spicy" van de Play boy lijn. Ik had niet verwacht dat deze parfum zo lekker zou ruiken. En dat is te zien, want er zit nog maar een klein laagje in en dan is die toch echt op.


Deze parfum komt van de Action, voor maar 2 euro heb je een lekker ruikende parfum. Deze past ook lekker bij weer. Ik krijg bij de geur altijd het idee aan een warme zomerdag met een wijntje erbij. Ook al is de spuitdop kapot, ik heb de parfum weer veel gebruikt deze maand. Ook al moest ik hem soms op de kop houden om er iets uit te krijgen, Want weg gooien vind ik zonde. 

Ik wissel veel af met parfum, omdat je anders na een tijd gewend raakt aan de geur en hem niet meer ruikt. Door veel af te wisselen ruik ik mijn parfum nog goed, en doe ik geen liters op mijn huid.

Wat is jullie favorieten parfum?

Liefs Anouschka 

Reacties

  1. Erg leuke post! Ik heb niet echt een favo, gebruik het nog niet hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. super schattige parfum stash! :D Die parfum van de action ziet er mooi uit :o. -ik hou van paars haha-

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oehh... die 2de heb ik ook. Maar mijn favoriet blijft Calvin Klein.x

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.