Doorgaan naar hoofdcontent

Bucketlist 1


De bucket lijsten gaan al een tijdje rond op verschillende blogs. Ik vind het altijd leuk om te lezen wat anderen nog voor plannen hebben in hun leven. Dat kan soms zo verschillend zijn. De ene persoon droomt van een wereldreis terwijl een andere misschien voor het eerst op vakantie wil in eigen land. Ik koos de 10 dingen die op dit moment het meest bij mij passen. Dit kunnen dingen zijn die ik binnen een aantal jaar kan waar maken, maar ook dingen waar ik pas over jaren mee te maken krijg. Kijken jullie mee?


Ik las ooit over de Love Bridge op internet. Wat super romantisch, daar moet ik gewoon heen!


Ik kan echt niet wachten tot mijn vriend en ik ons eigen plekje hebben!


Mijn beste vriendin en ik doen altijd leuke dingen samen en maken de gekste dingen mee. Ik hoop dat dit nog heel lang mag gaan duren.


Ik wil super graag mijn rijbewijs, ik ben al druk aan het sparen voor lessen. Nog even en dan kan ik eindelijk beginnen!


Ik heb altijd al gedacht, als in de liefde van mijn leven vind ga ik met hem naar Parijs. Want Parijs is gewoon de liefdesstad! Samen langs het water lopen en wegdromen bij de Eiffeltoren, heerlijk!

Wat zijn jullie wensen in jullie leven? Mijn bucket list zal vast nog wel groter worden. Maar voor nu is het even genoeg, anders ben ik straks twintig pagina's verder en raken jullie misschien de draad kwijt.

liefs Anouschka

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Als alle dromen uit zouden komen..

Ik vraag het mij weleens af. wat zou er gebeuren als iedereen zijn droom uit zou komen? Die kleine danseres die later schittert op het podium. Iedereen die muzikaal is beroemd word en kan leven van zijn/haar muziek. Elke kapster een baan vind en elke juf elke dag weer een klas vol leerlingen heeft.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn