Doorgaan naar hoofdcontent

Unboxing prijs Lady's secret

Ik win nooit, maar dan ook nooit wat. Aan hoeveel wedstrijden ik ook mee deed. Altijd had ik weer pech! Tot een tijdje terug. Ik keek in mijn mailbox en ik zag dat ik een prijs had gewonnen op het blog myveryownlookbook-sophie namelijk de Lady's Secret zooltjes die ik super graag wilde hebben, en nu ben ik dus de gelukkige winnaar en heb ik ze in huis. Hieronder een unboxing video zodat jullie kunnen zien wat het nou precies is. Neem een kijkje en laat mij weten wat je er van vind.


Het duurde even maar "strawberry" staat natuurlijk voor de kleur, daar had ik niet aan gedacht!

Neem vooral een kijkje op het blog van sophie want daar vind je veel inspiratie voor leuke outfits. Ik laat jullie nog weten wat ik van de zooltjes vind,  ik wil ze namelijk even wat langer testen zodat ik een eerlijke mening kan geven.

Liefs Anouschka 

Reacties

  1. Wat leuk! Ik heb nu hetzelfde probleem als jij, ik doe altijd mee met giveaways etc. maar nooit win ik wat, haha! Hopelijk komt mijn dag ook ooit!

    XO

    www.newfashionlifestyle.wordpress.com

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?