Doorgaan naar hoofdcontent

What's in my make-up bag (Filmpje)


Bijna iedereen neemt wel make-up mee in zijn tas. Een lipgloss een eyliner, of een mini mascara. Om je na een tijdje af te vragen waar die lipgloss nou is gebleven die je een tijd geleden in je tas hebt gedaan. Dat had ik nou ook altijd, en daar heb ik wat op bedacht. Iets super logisch natuurlijk, maar toch. Kijken jullie mee?

Deze keer laat ik zien wat ik allemaal mee sleep in mijn mini make-up tasje. Die nodig vervangen moet worden, want hij word echt te klein.


De inhoud van mijn make-up bag

 Max Foundation - Action
 Soft wet and dry eye shadow - Hema
 Metallic Eyemousse - Hema
Join the club eye shadow orange and yellow (essence) - Kruitvat
 I love rock Gloss eye pencil (essence) - Kruitvat
Stay with me lipgloss (essence) - Kruitvat
 Black eyliner - Hema
 Rode lipstick (essence) - Kruitvat
 Eyeshadow kwast - Hema
 Sample parfum Mexx - gratis ergens bij gekregen
 eye pencil Sharpener - Hema
 Revolution Innocent Toxin (essence) - Kruitvat
Max lips and eyes - Action

                    Wat nemen jullie allemaal mee aan make-up als jullie een dag/nacht weg zijn? 

bron foto: weheartit.com

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.