Doorgaan naar hoofdcontent

What's in my make-up bag (Filmpje)


Bijna iedereen neemt wel make-up mee in zijn tas. Een lipgloss een eyliner, of een mini mascara. Om je na een tijdje af te vragen waar die lipgloss nou is gebleven die je een tijd geleden in je tas hebt gedaan. Dat had ik nou ook altijd, en daar heb ik wat op bedacht. Iets super logisch natuurlijk, maar toch. Kijken jullie mee?

Deze keer laat ik zien wat ik allemaal mee sleep in mijn mini make-up tasje. Die nodig vervangen moet worden, want hij word echt te klein.


De inhoud van mijn make-up bag

 Max Foundation - Action
 Soft wet and dry eye shadow - Hema
 Metallic Eyemousse - Hema
Join the club eye shadow orange and yellow (essence) - Kruitvat
 I love rock Gloss eye pencil (essence) - Kruitvat
Stay with me lipgloss (essence) - Kruitvat
 Black eyliner - Hema
 Rode lipstick (essence) - Kruitvat
 Eyeshadow kwast - Hema
 Sample parfum Mexx - gratis ergens bij gekregen
 eye pencil Sharpener - Hema
 Revolution Innocent Toxin (essence) - Kruitvat
Max lips and eyes - Action

                    Wat nemen jullie allemaal mee aan make-up als jullie een dag/nacht weg zijn? 

bron foto: weheartit.com

Reacties

  1. Ik neem altijd een mascara mee en oogschaduw en foundationn en kwasten en en en Teveeel!
    Haha, ik heb ook altijd een te klein tasje om alles in te doen.. Misschien zou een toilettas net groot genoeg zijn.. Leuk filmpje!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?