Doorgaan naar hoofdcontent

Review Max Lips and Eyes


Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.


De verpakking

Het heeft een simpel maar mooi design. Door het zilver vind ik het er Glassy uit zien. De dop die er op zit is helaas minder stevig. Na een paar keer erop en eraf doen zat er bij mij al een scheur in. Maar voor de kleine prijs die je ervoor betaald maak ik mij daar niet druk om. 


hoe werkt het?

Via de zilveren dop aan de onderkant kan je de stift omhoog draaien tot de gewenste hoogte. Ik raad je aan om hem niet te ver uit te draaien anders dan kan die al gauw afbreken. Deze stift je op je lippen of je oogleden. Door De Aloe Vera en vitaminen E is het gelijk verzorgend. Super handig, en de Aloe vera ruikt ook nog eens lekker. De eerste paar kaar stiften zie je niet echt veel op je lippen en je oogleden, na een paar keer zie je het op je lippen goed maar op je oogleden helaas minder. 


Wat is mijn mening?

Voor je oogleden is dit niet geschikt. Hoeveel lagen je ook aan brengt, zelf met een make-up basis. Je ziet het amper zitten, erg jammer. Als je de stift warm maakt gaat je wel iets beter, maar naar mijn mening nog steeds niet het gewenste resultaat. Dus wil je een leuke gloss voor over je lippen voor bijvoorbeeld een dagje school dan kan ik deze zeker aan raden, maar als oogpencil is het echt waardeloos. En ook al is het dan maar rond de 1 euro, dan zou ik hem als ik jullie was laten liggen. 


Zonder de gloss, gewoon naturel.


Met de gloss, Ik heb veel lagen over elkaar gedaan. Als de pencil warmer is komt het makkelijker op je lippen. 

Kennen jullie deze al van Max?

Liefs Anouschka 


Reacties

  1. Ik heb hem ook, maar vind hem zelf wel tegenvallen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja ik heb em ook. Inderdaad is het voor de oogleden absoluut waardeloos. Een van de weinige producten van MAX die echt waardeloos zijn, maar voor je lippen is het op zich wel te doen. Het blijft alleen super slecht op je lippen zitten. Ik ga het gewoon op maken en nooit meer kopen :P

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik neem nooit echt lipproducten van action, behalve de lippenstiften die zijn wel fijn. Maar idd ik geef je dus volkomen gelijk.x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb die ook, maar als ik hem gebruik, gebruik ik het voor mijn oogleden want oogschaduw blijft er namelijk zo goed aan vastplakken :). Dus ik gebruik het als een basis.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. goede review, jammer dat het niet goed werkt als eye make-up.
    Als lipstick ziet het er wel goed uit namelijk :)

    LOVE BO,
    PurePreciousPerfection.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ziet er wel leuk uit, mooi kleurtje ook!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Inspiratie Dierensokken en andere gekkigheden

Het begon ooit bij een schattig setje hieronder, en nu heb ik een sokkentik en waarom? Ik heb werkelijk geen idee. Maar elke keer als ik gekke/leuke of schattige sokken zie, dan moet ik ze gewoon meenemen! Ik word er vrolijk van, en dan zul je wel denken. Wie word er nou vrolijk van sokken? Nou, ik!! Als ik  's avonds mijn schoenen uit trek en mij allemaal kleuren tegemoet komen of een lachend gezicht, daar word ik gewoon vrolijk van. Zelfs na een drukke dag, een aangezien ik weet dat veel van jullie ook en zwak hebben voor schattig dingen. Besloot ik een inspiratie post te maken! Zie hier.. de leukste eb grappigste sokken die er zijn.