Doorgaan naar hoofdcontent

Echte liefde, mijn nieuwe Vans

 

Ik wilde al een tijdje nieuwe Vans. Mijn oude Vans vallen nog net niet uit elkaar en ik kan er geen afstand van doen. Ze lopen zo heerlijk! Ik heb schoenen zat, maar er kan altijd nog een paar bij. Ik denk dat de meeste dames onder ons het er wel eens mee zijn. Ondanks dat Vans nogal prijzig zijn besloot ik ze te halen toen ik erachter kwam dat ik nog een cadeau kaart had. Het scheelde weer geld en ik kon toch nog mijn mooie Vans halen.

 
 
 
Normaal kan ik zo een aantal uur/dagen (ja, echt waar)  kwijt zijn aan het kopen van schoenen. Wat dat betreft ben ik echt lastig. Ik kan gewoon niet kiezen! Aangezien ik al lange tijd een nieuw paar Vans wilde, was ik snel klaar. Ik ging voor bordeaux rood en 10 minuten laten stond ik buiten met mijn nieuwe Vans.
 
 
Dat word weer mijn kast doorzoeken om leuke combinaties samen te stellen. Maar dat gaat helemaal goed komen.
 
Dragen jullie ook graag Vans?
 
Liefs Anouschka


Reacties

 1. Wat een mooie Vans! Echt een leuke kleur! Haha jaa ik draag ook Vans, ik heb er 4 paar.. Ze zitten ook zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, die kleur! Echt leuke vans! Ik heb één paar vans, zwarte. Ik ben er ook heeel blij mee, maar ze beginnen een beetje oud te worden.. :( liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauwieee!!!

  Super leuke Vans!!


  www.ishootlovee.com
  Susan

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?