Doorgaan naar hoofdcontent

Echte liefde, mijn nieuwe Vans

 

Ik wilde al een tijdje nieuwe Vans. Mijn oude Vans vallen nog net niet uit elkaar en ik kan er geen afstand van doen. Ze lopen zo heerlijk! Ik heb schoenen zat, maar er kan altijd nog een paar bij. Ik denk dat de meeste dames onder ons het er wel eens mee zijn. Ondanks dat Vans nogal prijzig zijn besloot ik ze te halen toen ik erachter kwam dat ik nog een cadeau kaart had. Het scheelde weer geld en ik kon toch nog mijn mooie Vans halen.

 
 
 
Normaal kan ik zo een aantal uur/dagen (ja, echt waar)  kwijt zijn aan het kopen van schoenen. Wat dat betreft ben ik echt lastig. Ik kan gewoon niet kiezen! Aangezien ik al lange tijd een nieuw paar Vans wilde, was ik snel klaar. Ik ging voor bordeaux rood en 10 minuten laten stond ik buiten met mijn nieuwe Vans.
 
 
Dat word weer mijn kast doorzoeken om leuke combinaties samen te stellen. Maar dat gaat helemaal goed komen.
 
Dragen jullie ook graag Vans?
 
Liefs Anouschka


Reacties

 1. Wat een mooie Vans! Echt een leuke kleur! Haha jaa ik draag ook Vans, ik heb er 4 paar.. Ze zitten ook zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, die kleur! Echt leuke vans! Ik heb één paar vans, zwarte. Ik ben er ook heeel blij mee, maar ze beginnen een beetje oud te worden.. :( liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauwieee!!!

  Super leuke Vans!!


  www.ishootlovee.com
  Susan

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.