Doorgaan naar hoofdcontent

Primark shoplog Essen


Ik ben bij de Primark in Essen (Duitsland)geweest. Wat is dat een gave Primark! Hij heeft 6 verdiepingen en je kijkt je ogen uit. Je moet uitkijken dat je niet alles wil kopen zodra je binnen komt. Gelukkig had ik met mijzelf een bedrag afgesproken wat ik maximaal uit mocht geven (op de cadeu's voor mijn vriend na) Zodat ik niet teveel uit zou geven. Maar het is gelukt en ik ben er super blij mee! Benieuwd naar mijn aankopen? Bekijk dan het filmpje. 

Mochten jullie nog vragen hebben over de Primark in Essen. Stel ze gerust, ik beantwoord ze graag.

Liefs Anouschka 

Reacties

 1. Heel veel leuke dingen gekocht!
  Ik wil er ook super graag gaan winkelen, maar ik heb geen auto...

  www.ishootlovee.com
  Susan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. aah, dat is baale. Misschien kun je met iemand gaan die wel een auto heeft? Dat heb ik ook gedaan, omdat ik mijn rijbewijs nog niet heb heeft een vriendin gereden. Hopelijk kan ik de volgende keer zelf erheen rijden.

   Verwijderen
 2. Leuke dingen heb je gekocht, vooral die broek met die strepen.
  Ik ben benieuwd naar die primark, ik ga altijd in Rdam waar het vaak veel te druk is helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ging ook altijd naar Rotterdam, daarom was ik ook zo verbaast dat het bij de Primark in Essen zo rustig was. Hopelijk veranderd dat bij de Primark in rotterdam ook nog. Zou wel super fijn zijn. Liefs

   Verwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?