Doorgaan naar hoofdcontent

Primark shoplog Essen


Ik ben bij de Primark in Essen (Duitsland)geweest. Wat is dat een gave Primark! Hij heeft 6 verdiepingen en je kijkt je ogen uit. Je moet uitkijken dat je niet alles wil kopen zodra je binnen komt. Gelukkig had ik met mijzelf een bedrag afgesproken wat ik maximaal uit mocht geven (op de cadeu's voor mijn vriend na) Zodat ik niet teveel uit zou geven. Maar het is gelukt en ik ben er super blij mee! Benieuwd naar mijn aankopen? Bekijk dan het filmpje. 

Mochten jullie nog vragen hebben over de Primark in Essen. Stel ze gerust, ik beantwoord ze graag.

Liefs Anouschka 

Reacties

 1. Heel veel leuke dingen gekocht!
  Ik wil er ook super graag gaan winkelen, maar ik heb geen auto...

  www.ishootlovee.com
  Susan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. aah, dat is baale. Misschien kun je met iemand gaan die wel een auto heeft? Dat heb ik ook gedaan, omdat ik mijn rijbewijs nog niet heb heeft een vriendin gereden. Hopelijk kan ik de volgende keer zelf erheen rijden.

   Verwijderen
 2. Leuke dingen heb je gekocht, vooral die broek met die strepen.
  Ik ben benieuwd naar die primark, ik ga altijd in Rdam waar het vaak veel te druk is helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ging ook altijd naar Rotterdam, daarom was ik ook zo verbaast dat het bij de Primark in Essen zo rustig was. Hopelijk veranderd dat bij de Primark in rotterdam ook nog. Zou wel super fijn zijn. Liefs

   Verwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.