Doorgaan naar hoofdcontent

Low budget shoppen

Zoals veel meiden hou ik van shoppen. Helaas gaat de teller van je bankrekening al gauw richting de nul. En grote bedragen uitgeven? Dat kan ik al helemaal niet. Ik ben goed in sparen. Maar zodra iets boven de 30 euro is moet ik toch wel even 2 keer nadenken (oké, om eerlijk te zijn 10 keer) Maar goed. Daarom hou ik van goedkope webshop. Lekker goedkoop iets bestellen en niet de deur uit hoeven om het te kopen. Het enige wat je hoeft te doen is de postbode stalken en in de gaten houden of je het oranje busje je straat in ziet rijden. En dan maar wachten tot de deurbel gaat (ook al sta je stiekem al om het hoekje)
Ik kwam een webshop tegen die ik met jullie wilde delen namelijk efoxcity een leuke buitenlandse site waar je voor leuke prijzen iets kan kopen. De sieradenlijn en de kledinglijn zijn allebei zeer leuk! 


Ik ben voornamelijk weg van de stoere stijl die ze er verkopen en nog voor een zacht prijsje ook! het is dat ik niet meer op school zit, maar dit zouden perfecte shirtjes zijn om te dragen naar school. Comfi maar toch ook fashionable. Misschien dat ik de rechter nog ga bestellen. Al wil ik wat rustiger aan doen met mijn geld. Hopelijk zijn de  Dames shirts over een tijdje nog te koop. Want ik denk niet dat het mij gaat lukken om mij in te houden. 


Nu we het toch over geld hebben kom ik op het volgende onderwerp. Namelijk `mannen` op de een of andere manier vinden ze dat "wij vrouwen` altijd teveel geld uitgeven aan kleding. Maar dat kan toch niet? Van kleding kan je nooit genoeg hebben, en mocht je kast echt niet meer dicht passen dan kan je altijd nog wat kleding gaan verkopen. Zelf ga ik dit binnenkort ook een aantal kleding stukken verkopen op de markt. Hopelijk word het wat. Ik heb nog veel kleding die erg mooi is, maar die ik niet meer draag. Eigenlijk kan ik ze niet zo goed weg doen. Maar nu ik een kraampje heb gehuurd "moet" ik wel. Misschien een idee voor jullie? Maar...Ik had het over mannen. Deze webshop heeft leuke hoodies en andere kledingstukken voor mannen. Dus mocht vriendjelief vinden dat je teveel geld uitgeeft kan je altijd nog een Mannen hoodies  in je winkelmandje gooien. Een "win win situatie" hij blij, jij blij!


Oke, trouwen ga ik nog lang niet. En aan een gala meedoen zal ook niet meer gebeuren. Maar als ik deze Jurkjes  zie, droom ik stiekem toch wel even weg.

Bij welke webshop bestellen jullie graag?

Liefs Anouschka 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)