Doorgaan naar hoofdcontent

Love the look ´festivals`


Gewapend met een flesje water, heel veel zonnebrand en een dosis aan energie een festival terrein opstappen. Zodra je naar binnen loopt voel je al de energie van iedereen. Iedereen is vrolijk en geniet van de muziek, het weer en de mensen om hun heen. Waar ik echt van kan genieten bij zulke festivals zijn de outfits. Het lijkt alsof iedereen dan op de creatieve tour gaat en extra haar/zijn best doet. Een knalkleurtje hier, een tasje daar en dan nog het haar in model. Aangezien ik veel inspiratie haal uit dit soort festivals leek het mij leuk er een artikel over te maken. Dit keer een aantal festival outfits op een rij. Benieuwd? Lees dan snel verder....

Als eerste de stoere look. Bij festivals is het vaak warm en wil je toch lekker los kunnen gaan. Deze outfit is ideaal daarvoor. Een korte short zodat je lekker kan dansen en je benen bruin kunnen worden. Het shirt met de fransjes maakt het allemaal wat luchtiger doordat het wat ruimer zit. natuurlijk eet je veel op een festival zodat je door kan blijven gaan. Een tas zoals hierboven is daar perfect voor. Je kan er van alles in kwijt en het matcht bij de outfit. Een ideale festival outfit! 
Voor de Girly vrouwen onder ons een totaal andere outfit, Ik kon het niet laten om er een stoer item bij te matchen maar heb het toch wat meer Girly proberen te houden. Deze jurk vormt mooi naar je lichaam en vooral de onderkant vind ik mooi. Het doet mij denken aan de skaterskirt. Maar dan net een tikkeltje anders. De zonnebril maakt de outfit af, zodat je er op en top uit ziet. Zoals jullie zien geen hakken dit keer, want wie houd er nou van om 12 uur achter elkaar te gaan dansen op hakken. Om toch de outfit perfect te maken kan je gaan voor ballerina's. Misschien geen hakken maar wel een classy schoen. 

Deze outfits heb ik samen gesteld met items van stylight. Moet je opzoek zijn naar een bepaald item om je outfit helemaal af te maken? Dan zou ik als ik jou was zeker hier een kijkje nemen. 

Wat draag jij het liefst naar festivals?

Liefs Anouschka 

bron foto:1

Reacties

  1. Oeh, leuk gedaan. Ik vind beide outfits erg mooi en geschikt maar ik zou de eerste sneller dragen! Die schoenen, wauw!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ik liefst draag naar festival band shirt, sweater voor als koud is vanz en een spijker shortje

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?