Doorgaan naar hoofdcontent

Leuke Crafters op youtube #1

Zoals sommige van jullie weten hou ik ervan om creatief bezig te zijn. Zo ben ik verslaafd en Pinterest, ik blijf maar scrollen. Maar op youtube komen ook vaak leuke creatievelingen voorbij. En waarom zou ik ze niet delen? Dus hier een aantal van mijn favorieten. Waar je echt even naar moet gaan kijken. 


Puffevy

Kijk hoe schattig! Dit wil ik sowieso gaan maken. Deze Youtuber heeft verschillende leuke filmpjes. Ze maakt filmpjes waarbij ze naait en filmpjes met Blindbags. Dit zijn zakjes a la kindersuprise eieren. Waarbij je niet weet welk figuurtje erin zit. Ik vind vooral de filmpjes leuk waarbij ze dingen van stof maakt. Zoals dit leuke telefoon hoesje naar aanleiding van "The Minions" film. Ze heeft nog niet veel filmpjes. Maar als ik zie wat ze al kan maken, en hoe netjes dat gaat. Weet ik dat ze nog ver gaat komen. Fairweather friends

Deze Youtuber volg ik sinds kort. Ik heb het idee dat ze altijd vrolijk is, en ik moet zeggen. Dit werk erg aanstekelijk! Ze heeft haar eigen Etsy shops, en hier geeft ze ook tips bij. Super handig als je zelf een webshop wil beginnen. Dit filmpje maakte mij gelijk verliefd! Kijk hoe schattig! Ze heeft nog meer leuke filmpjes waarbij ze knuffels maakt, maar ook vlogt ze en is ze vaak op tournee. Ze geeft zelf aan dat ze een beetje een nerdy is, maar dat vind ik juist leuk aan haar! Ik ga zeker eens een van haar creaties maken. BananaJamana

Deze youtuber volg ik al erg lang. Ze bakt, ze tekent, ze vlogt en nog veel meer. Vooral de realistische schilderijen vind ik echt prachtig, knap hoe iemand zo mooi kan schilderen, alsof de persoon zo uit het schilderij kan stappen. Tja, toch iets te moeilijk voor mij. Maar haar andere filmpjes volg ik ook graag. Zoals deze ijsjes. Hoe creatief is dit wel niet? Ik zou er niet op gekomen zijn. Ik hou het bij wat makkelijkere creatieve projecten. Maar wegdromen kan altijd toch?

Kennen jullie nog creatievelingen in youtube-land?Reacties

Populaire posts van deze blog

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Als alle dromen uit zouden komen..

Ik vraag het mij weleens af. wat zou er gebeuren als iedereen zijn droom uit zou komen? Die kleine danseres die later schittert op het podium. Iedereen die muzikaal is beroemd word en kan leven van zijn/haar muziek. Elke kapster een baan vind en elke juf elke dag weer een klas vol leerlingen heeft.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn