Doorgaan naar hoofdcontent

Leuke Crafters op youtube #1

Zoals sommige van jullie weten hou ik ervan om creatief bezig te zijn. Zo ben ik verslaafd en Pinterest, ik blijf maar scrollen. Maar op youtube komen ook vaak leuke creatievelingen voorbij. En waarom zou ik ze niet delen? Dus hier een aantal van mijn favorieten. Waar je echt even naar moet gaan kijken. 


Puffevy

Kijk hoe schattig! Dit wil ik sowieso gaan maken. Deze Youtuber heeft verschillende leuke filmpjes. Ze maakt filmpjes waarbij ze naait en filmpjes met Blindbags. Dit zijn zakjes a la kindersuprise eieren. Waarbij je niet weet welk figuurtje erin zit. Ik vind vooral de filmpjes leuk waarbij ze dingen van stof maakt. Zoals dit leuke telefoon hoesje naar aanleiding van "The Minions" film. Ze heeft nog niet veel filmpjes. Maar als ik zie wat ze al kan maken, en hoe netjes dat gaat. Weet ik dat ze nog ver gaat komen. Fairweather friends

Deze Youtuber volg ik sinds kort. Ik heb het idee dat ze altijd vrolijk is, en ik moet zeggen. Dit werk erg aanstekelijk! Ze heeft haar eigen Etsy shops, en hier geeft ze ook tips bij. Super handig als je zelf een webshop wil beginnen. Dit filmpje maakte mij gelijk verliefd! Kijk hoe schattig! Ze heeft nog meer leuke filmpjes waarbij ze knuffels maakt, maar ook vlogt ze en is ze vaak op tournee. Ze geeft zelf aan dat ze een beetje een nerdy is, maar dat vind ik juist leuk aan haar! Ik ga zeker eens een van haar creaties maken. BananaJamana

Deze youtuber volg ik al erg lang. Ze bakt, ze tekent, ze vlogt en nog veel meer. Vooral de realistische schilderijen vind ik echt prachtig, knap hoe iemand zo mooi kan schilderen, alsof de persoon zo uit het schilderij kan stappen. Tja, toch iets te moeilijk voor mij. Maar haar andere filmpjes volg ik ook graag. Zoals deze ijsjes. Hoe creatief is dit wel niet? Ik zou er niet op gekomen zijn. Ik hou het bij wat makkelijkere creatieve projecten. Maar wegdromen kan altijd toch?

Kennen jullie nog creatievelingen in youtube-land?Reacties

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?