Doorgaan naar hoofdcontent

Leuke Crafters op youtube #1

Zoals sommige van jullie weten hou ik ervan om creatief bezig te zijn. Zo ben ik verslaafd en Pinterest, ik blijf maar scrollen. Maar op youtube komen ook vaak leuke creatievelingen voorbij. En waarom zou ik ze niet delen? Dus hier een aantal van mijn favorieten. Waar je echt even naar moet gaan kijken. 


Puffevy

Kijk hoe schattig! Dit wil ik sowieso gaan maken. Deze Youtuber heeft verschillende leuke filmpjes. Ze maakt filmpjes waarbij ze naait en filmpjes met Blindbags. Dit zijn zakjes a la kindersuprise eieren. Waarbij je niet weet welk figuurtje erin zit. Ik vind vooral de filmpjes leuk waarbij ze dingen van stof maakt. Zoals dit leuke telefoon hoesje naar aanleiding van "The Minions" film. Ze heeft nog niet veel filmpjes. Maar als ik zie wat ze al kan maken, en hoe netjes dat gaat. Weet ik dat ze nog ver gaat komen. Fairweather friends

Deze Youtuber volg ik sinds kort. Ik heb het idee dat ze altijd vrolijk is, en ik moet zeggen. Dit werk erg aanstekelijk! Ze heeft haar eigen Etsy shops, en hier geeft ze ook tips bij. Super handig als je zelf een webshop wil beginnen. Dit filmpje maakte mij gelijk verliefd! Kijk hoe schattig! Ze heeft nog meer leuke filmpjes waarbij ze knuffels maakt, maar ook vlogt ze en is ze vaak op tournee. Ze geeft zelf aan dat ze een beetje een nerdy is, maar dat vind ik juist leuk aan haar! Ik ga zeker eens een van haar creaties maken. BananaJamana

Deze youtuber volg ik al erg lang. Ze bakt, ze tekent, ze vlogt en nog veel meer. Vooral de realistische schilderijen vind ik echt prachtig, knap hoe iemand zo mooi kan schilderen, alsof de persoon zo uit het schilderij kan stappen. Tja, toch iets te moeilijk voor mij. Maar haar andere filmpjes volg ik ook graag. Zoals deze ijsjes. Hoe creatief is dit wel niet? Ik zou er niet op gekomen zijn. Ik hou het bij wat makkelijkere creatieve projecten. Maar wegdromen kan altijd toch?

Kennen jullie nog creatievelingen in youtube-land?Reacties

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.