Doorgaan naar hoofdcontent

Naald- draad project "Denim Monster"

In november 2014 scoorde ik (of eigenlijk mijn vriend) een naaimachine bij de kringloop. Nu zijn we alweer bijna een jaar verder. Maar wat heb ik in die tijd allemaal al gemaakt? Dat laat ik hier aan jullie zien;

 photo IMG_1925_zpsnhpjto0b.jpg

Dit is een zorgenvriendje, oké niet zo één met een rits. Maar wel eentje die zijn mondje open kan doen. En waar kinderen hun spulletjes in kwijt kunnen. Dit was de eerste keer dat ik met spijkerstof werkte. Pff, wat is dat lastig! Zo zijn er heel wat woorden voorbij gekomen die ik hier beter niet kan noemen. En heeft het mij heel wat frustratie gekost. Maar wat was ik trots toen ik het af had! 

 photo IMG_1834_zpsus8h5yml.jpg

Mijn favorieten broek ging stuk. Mensen die mij kennen weten dat ik deze broek echt vaak, maar dan ook echt vaak, heb gedragen. Toen die stuk ging hoopte ik dat die nog te maken viel. Maar met zo'n scheur als dit ging dat natuurlijk niet lukken. Ik heb hem toen toch in de kast laten liggen, en dat kwam mooi uit. Want ik heb dit monster ermee gemaakt. 

 photo 0c061659-8df1-4d4c-98ca-0a355a065065_zpsk6nuqjyq.jpg

 photo IMG_1847_zpssqvtahfa.jpg

 photo IMG_1854_zpszqm2b4yz.jpg
De eerste keer dat ik zulke handen maakte voor een knuffel, Het was wel een gefriemel met de kleine vingers van het monstertje. Uiteindelijk is het wel gelukt,

 photo IMG_1858_zpsdwakr8mw.jpg

De oren maakte ik van katoen en Denimstof. In de oren deed ik rijst, helaas iets te veel waardoor ze een beetje stijf zijn. Volgende keer dus was minder rijst, voor schattige oren. 

 photo cd2f6f7d-aa40-41d5-b100-f711f9d8aa55_zps8up6sfw7.jpg

Even binnenste buiten keren, en dan kan die in elkaar gezet worden. 

 photo IMG_1937_zpslybe7ek4.jpg

 photo IMG_1934_zpsonp8ba7h.jpg

Reacties

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)