Doorgaan naar hoofdcontent

Holland

Ook al hebben we niet gewonnen. Het wk kijken met vriendinnen is super leuk ;) deze foto is van de eerste wk wedstrijd met Nederland. We kregen vrij om het wk te kijken. of nou ja, zoiets dan (A) We moesten natuurlijk wel in stijl gaan. Dus een vriendin had hoela rokjes me genomen. Daar zijn we dus ook de hele dag mee door school gelopen. Vreselijk vond ik dat. Maar als ik achteraf de foto zie. had ik me er niks van aan moeten trekken. We hebben een gezellig dag gehad en en we waren in oranje stijl. Ook al hield ik eerst niet van voetbal. Ik ben nu helemaal om....Ik sta helemaal links op de foto met de paarse schoenen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.