Doorgaan naar hoofdcontent

party!

Een tijd terug werd een vriendin van me ( ganya) 21. genoeg reden voor een dikke party en een avondje stappen dus ;) en we zouden het laat maken. Aangezien we nu overal naar binnen kunnen omdat ze ook 21 is geworden. Dat laat worden is helemaal goed gekomen. Voordat ik het wist draaide de dj het laatste nummer en was het alweer 5 uur. Daarna zijn we nog even in de stad blijven hangen en tegen de tijd dat we thuis waren was het alweer 6 uur. Het was een topavond. maar wat was ik brak de dagen erna. Maar dat heb ik er wel voor over gehad ;)Tja en aan onze ogen kan je wel zien dat het heel laat werd ;)

Reacties

 1. Haha leuk : )
  En bedankt voor je reactie over neuspiercings, ik ga m waarschijnlijk volgende week nemen : D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel voor je reactie en voor het volgen!
  Ik volg je ook! :)


  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ow my... ow my .... ow my...

  ach ja het was me verjaardag !!!:P

  XG

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.