Doorgaan naar hoofdcontent

If you only knew...

Een week terug was de kinderboekenweek op mijn werk. Ieder jaar mag ik daarbij helpen omdat ik gek ben op kinderen. Dit jaar dus weer :) Er was van alles te doen. De kinderen konden een karikatuur van zichzelf laten maken, tekenen en geschminkt worden. Er waren zelfs leerlingen van mijn stage die mij wilde schminken. en natuurlijk vond ik dat geen probleem. Voor de gelegenheid had ik nog een woezel en pip t-shirt gemaakt omdat het thema ilustraties was dit jaar. Ik kreeg er gelukkig leuke reacties op.
Een jongetje was een leeuw aan het tekenen(alleen maat strepen en krassen)zijn moeder snapte er niks van.Ik had toevallig gehoord dat die een leeuw aan het tekenen was. Dus ik heel enthousiast; 'Wauw wat een mooie leeuw" maar op dat moment werd er een foto gemaakt(A)
En dat is de leeuw :) Super mooi toch ;)
Kijken bij het schminken :) En wat vinden jullie van mijn
t-shirt?
En geschminkt worden. Aan het einde van de dag zat ik er
helemaal onder ;)

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.