Doorgaan naar hoofdcontent

Love the way you lei....

Ik heb nieuwe schoenen! Ik ben er zo blij mee. Ik was al een tijd niet meer op zoek naar enkellaarsjes. Maar toen ik deze tegen kwam moest ik ze gewoon halen. Ik had nog een volle spaarkaart liggen en die heb ik gebruikt. Scheelde weer 15 euro en......ze lopen heerlijk!
Voor buiten! De tas ben ik vergeten te fotograferen
                                               Voor binnen. I love mijn LA Ink t-shirt (L)
En mijn nieuwe enkellaarsje ^^

Reacties

  1. hele leuke laarsjes!
    huh hema fiets te klein?
    hoelang ben je dan:P
    ik neem denk ik toch de effen zwarte raak ik niet op uitgekeken en met bruin zadel en handvaten is het toch iets anders dan anders

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.