Doorgaan naar hoofdcontent

I went to the...Englisch tea room!!

In Arnhem zit sinds kort een English Tea Room. Samen met een vriendin besloot ik er afgelopen week heen te gaan, en daar hebben wij absoluut geen spijt van!
Toen we aan kwamen lopen zag het er al heel knus en gezellig uit. Vanaf de voorkant krijg je al gelijk een indruk van de winkel Tea Room en die indruk is erg goed.
Toen we eenmaal binnen waren werden we hartelijk ontvangen(in het Engels) Het was er leuk om te zien dat alles in de winkel Engelse stijl heeft. Zelfs de menukaarten die in de Tea Room hangen zijn in het Engels.
Doordat wij hadden gereserveerd konden we een mooi plekje zoeken. Daarom zijn we lekker bij het raam gaan zitten. Je kijkt wel tegen een kerk aan, maar er zijn genoeg mensen die langs lopen zodat er genoeg te zien is.
Ganya en ik kozen voor een menu. Daarin zat van alles en nog wat! Daarom moesten we ook reserveren zodat ze alles in huis hadden.
Het begon met een potje thee. Allebei mochten we een smaak uitkiezen. Deze smaak werd met kruiden in een zakje gedaan. Heel erg lekker! Alles wat er in de Tea Room te krijgen is ook zelf gemaakt en ik moet toegeven dat dat erg goed smaakt.
Vervolgens kregen wij een rekje met verschillende gangen. We moesten onderaan beginnen. Daar lagen sandwiches met verschillend beleg. Zoals ei, zalm en eiersalade. Zelf ben ik sowieso niet weg van sandwiches, maar mijn vriendin waar ik mee was vond ze heerlijk.
De 2de gang waren scones. Deze waren warm gemaakt waardoor ze nog lekkerder waren. De Scones moesten we door midden snijden. Als we dat hadden gedaan konden we er een soort boter opsmeren met daaroverheen jam. Het smaakte een beetje naar cake, een aanrader om een keer zelf thuis te maken.
Daarna nog de cake en een mini hapje. Ook weer net zo lekker! Ik moet toegeven dat ik daarna erg vol zat. We hebben ongeveer 2 uur tot 2,5 uur er gezeten en rustig aan gedaan. Maar het alsnog was het veel maar het smaakte goed. Voor wie van een High Tea houd of het een keer uit wil proberen. Dan is dit een leuke The room om het High tea"en te ontdekken.
Als je zoveel hebt gegeten, kan je alleen nog maar vrolijk naar huis gaan!
De english tearoom is te vinden in Arnhem op de pastoor straat 9,
meer informatie is te vinden op de site

XxX AnouschAttack

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.