Doorgaan naar hoofdcontent

Spam hier je blog!Ik heb al veel blogs bezocht, maar ik ben altijd opzoek naar iets nieuw. Aangezien ik niet vaak wat nieuws tegen kom, heb ik een idee. Jullie mogen hier jullie blog plaatsen en dan zorg ik dat een kijkje kom nemen.
Dus ga je gang en Spammen maar!!

XxX AnouschAttack

Reacties

  1. http://dinjadonut.blogspot.com :D
    ik ga je volgen trouwens ^^ je hebt een leuke blog :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. haha dit bericht staat bij mij toevallig ook klaar :) voor over 1/2 dagen geloof ik haha :)toevallig

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.