Doorgaan naar hoofdcontent

Knikkende knieen, zwetende handen en een bonzend hart..

Zo voel ik mij op het moment. Warm en koud tegelijk en een hoofd vol met woorden. En dat op een dag als vandaag met zulk lekker weer. Wat zou er toch aan de hand zijn?
Vandaag heb ik de Nederlandse taaltoets. De laatste dagen heb ik mij afgezonderd van de buiten wereld. Normaal ben ik elke week wel bij vriendinnen te vinden maar nu ben ik alleen maar bezig geweest met leren. Dag in, dag uit uur na uur. Maar ik moet zeggen het gaat steeds beter. Al die vage namen als naamwoordelijk deel, meewerkend voorwerp en bijvoeglijke bepaling klinken nu allemaal veel logischer. En zou het zijn vruchten afwerpen? ik hoop het! want aan het leren kan het niet liggen. Dankzij mijn schoonvader zie ik het n een stuk beter in. Hij heeft echt engelen geduld gehad. Want soms na twintig keer uitleggen snapte ik het nog niet.


Nu is het afwachten tot vanmiddag klokslag 14:45 als ik de toets ga maken. zal ik hem halen? of toch niet? Ik hoop het! Ik laat het jullie in ieder geval weten. Want ik moet en zou hem halen. Want van school af? dat is een ding wat ik absoluut niet wil. Ik ga er voor en ik zal het halen!

Hebben jullie ook weleens een toets gehad waar zoveel van af hangt?

XxX AnouschAttack

Reacties

 1. Oh my god succes meis!!!
  YOU CAN DO ITTTTTTT
  wanneer krijg je de uitslag?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De uitslag krijg ik gelijk. Het is een computertoets waardoor je gelijk het resultaat kan zien. Echt fijn! Alleen mocht ik hem niet maken. Er is alleen wat fout gegaan waardoor ik hem niet mocht maken. Dus ik baal nu echt :( ben er nu achteraan aan het gaan dat het toch opgelost kan worden. X

   Verwijderen
  2. oh my god, echt balen!!!!!!!!!!!!
   Wanneer ga je het nu maken dan?
   Dan ga ik weer bij de comments je als een cheerleader toejuichen WHAHAHAHHA!!

   Verwijderen
 2. Ohh wat zuur dat je hem niet mocht maken, hoop dat je hem gauw over mag doen dan!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.