Doorgaan naar hoofdcontent

DIY, It's magic!

Het lijkt op een doosje. Ja, een gewoon doosje met een strik er omheen. Maar het is meer dan dat. Het is een Magix Box, zodra je hem open doet heb je vier kleine vakjes! Ideaal om een cadeautje in te doen voor een verjaardag of heerlijk snoepjes. Benieuwd hoe je een eigen Magic box kan maken? klik dan verder!Als eerste pak je vier gelijken stukken papier. Daar ga je de vier bakjes van maken die in het doosje verborgen zitten. Hieronder kan je zien hoe de bakjes gevouwen worden!
stap 1

stap 2

stap 3

stap 4


Zodra je alle bakjes (4) hebt gevouwen kan je verder aan de slag. Je neemt een vel waar de bakjes horizontaal en verticaal op passen. Zodat ze straks in het grote doosje passen. Zoals de foto hieronder.


Zodra je dat hebt gedaan maak je er drie vouwen in van boven naar beneden. Zorg ervoor dat de vouwen tussen de bakjes vallen zodat je zo de buitenkant vormt. 
Zodra je dat hebt gedaan kun je de bakjes vastplakken en versieren.  Maak een mooie deksel en dan ben je klaar! Vanaf de buitenkant lijkt het gewoon een doosje. Maar zodra je hem openmaakt....
krijg je dit
Zelf ga ik er ook nog een maken. Maar dat word pas volgende week. Van het weekend vier ik mijn verjaardag en dan heb ik helaas geen tijd om te gaan DIY'en. dit idee komt van cutoutandkeep en is gemaakt door Leah K.

Wat vinden jullie ervan? Zouden jullie het zelf ook willen maken?

XxX AnouschAttack

Reacties

 1. Heel erg leuk!
  Ik zou het zelf ook wel willen maken, maar ik weet niet of dat een succes wordt haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk idee zeg!
  Liefs,
  www.stylebybo.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha Ik vind het er super leuk uitzien ! ik zou het zelf wel willen maken maar geen idee wat ik er in kwijt zou kunnen !

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.