Doorgaan naar hoofdcontent

DIY, It's magic!

Het lijkt op een doosje. Ja, een gewoon doosje met een strik er omheen. Maar het is meer dan dat. Het is een Magix Box, zodra je hem open doet heb je vier kleine vakjes! Ideaal om een cadeautje in te doen voor een verjaardag of heerlijk snoepjes. Benieuwd hoe je een eigen Magic box kan maken? klik dan verder!



Als eerste pak je vier gelijken stukken papier. Daar ga je de vier bakjes van maken die in het doosje verborgen zitten. Hieronder kan je zien hoe de bakjes gevouwen worden!








stap 1

stap 2

stap 3

stap 4


Zodra je alle bakjes (4) hebt gevouwen kan je verder aan de slag. Je neemt een vel waar de bakjes horizontaal en verticaal op passen. Zodat ze straks in het grote doosje passen. Zoals de foto hieronder.


Zodra je dat hebt gedaan maak je er drie vouwen in van boven naar beneden. Zorg ervoor dat de vouwen tussen de bakjes vallen zodat je zo de buitenkant vormt. 
Zodra je dat hebt gedaan kun je de bakjes vastplakken en versieren.  Maak een mooie deksel en dan ben je klaar! Vanaf de buitenkant lijkt het gewoon een doosje. Maar zodra je hem openmaakt....
krijg je dit
Zelf ga ik er ook nog een maken. Maar dat word pas volgende week. Van het weekend vier ik mijn verjaardag en dan heb ik helaas geen tijd om te gaan DIY'en. dit idee komt van cutoutandkeep en is gemaakt door Leah K.

Wat vinden jullie ervan? Zouden jullie het zelf ook willen maken?

XxX AnouschAttack

Reacties

  1. Heel erg leuk!
    Ik zou het zelf ook wel willen maken, maar ik weet niet of dat een succes wordt haha :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk idee zeg!
    Liefs,
    www.stylebybo.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hahaha Ik vind het er super leuk uitzien ! ik zou het zelf wel willen maken maar geen idee wat ik er in kwijt zou kunnen !

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Inspiratie Dierensokken en andere gekkigheden

Het begon ooit bij een schattig setje hieronder, en nu heb ik een sokkentik en waarom? Ik heb werkelijk geen idee. Maar elke keer als ik gekke/leuke of schattige sokken zie, dan moet ik ze gewoon meenemen! Ik word er vrolijk van, en dan zul je wel denken. Wie word er nou vrolijk van sokken? Nou, ik!! Als ik  's avonds mijn schoenen uit trek en mij allemaal kleuren tegemoet komen of een lachend gezicht, daar word ik gewoon vrolijk van. Zelfs na een drukke dag, een aangezien ik weet dat veel van jullie ook en zwak hebben voor schattig dingen. Besloot ik een inspiratie post te maken! Zie hier.. de leukste eb grappigste sokken die er zijn.