Doorgaan naar hoofdcontent

Where are you now?

Scaled_large

Aangezien mijn blog over body, beauty en lifestyle gaat. Wilde ik een leuk artikel plaatsen over lifestyle. Vaak krijg ik verschillende vragen op mijn blog. Wat ik super leuk vind! En die beantwoordt ik dan ook graag. Sommige vragen komen alleen vaker terug. Toen bedacht ik mij, dat het misschien een goed idee was om af en toe een post te schrijven of een filmpje online te zetten waarin ik jullie vragen beantwoord. Dit mag over van alles gaan. Over beauty, over mode of gewoon over lifestyl. Wat ik doe buiten het bloggen om, waar ik van hou en ga zo maar door. Dus als jullie vragen hebben. Stel ze gerust! ik beantwoordt ze graag.. 

Als laatste heb ik nog aan vraag aan jullie. Wat vinden jullie van mijn blog? en wat kan ik misschien verbeteren om mijn blog aantrekkelijker te maken. Graag hoor ik dit van jullie. Zodat ik ook op jullie wensen kan inspelen.

XxX AnouschAttack 


Reacties

 1. Wat handig! Nou ik vind je artikel heel goed en leuk, misschien toch iets aan de lay-out doen die vind ik minder maar ik vind je blog leuk hoor! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Misschien zou je een nieuwe layout kunnen maken? :) Ik vind je blog mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn vraag: Wat doe je naast bloggen in je vrije tijd?
  Tip: misschien een ander lettertype boven je posts, maar voor de rest vind ik je blog heel leuk! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.