Doorgaan naar hoofdcontent

you spin my head right round right round...

Db4f2825a8f75aacac2ae32aec0fbe24_large

Zoals jullie misschien hebben gezien heb ik niet meer om de dag gepost de laatste tijd. Dit komt doordat ik veel grote opdrachten heb op school, verslagen heb moeten typen + nog aantal typen en ik naar Antwerpen ben geweest. Aankomende weken ben ik ook erg druk. Ik ben hard aan het leren voor de landelijke toets van Rekenen en Taal. Die moet ik halen anders moet ik stoppen met de opleiding, Ik denk dat jullie wel snappen dat dat even voor gaat. Komende tijd post ik dus iets minder en niet meer om de dag. Ik hoop dat jullie mijn blog blijven bezoeken, en als je wilt kan je altijd nog rond neuzen op mijn blog naar andere artikelen. Zodat je toch wat te lezen hebt. Komende tijd ben ik er dus nog wel. Maar iets minder dan normaal. Ik hoop dat jullie het begrijpen, en voor je het weet....Post ik gewoon weer om de dag. Want ik kan jullie niet missen! en het bloggen ook niet!

Liefs AnouschAttack

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.