Doorgaan naar hoofdcontent

you spin my head right round right round...

Db4f2825a8f75aacac2ae32aec0fbe24_large

Zoals jullie misschien hebben gezien heb ik niet meer om de dag gepost de laatste tijd. Dit komt doordat ik veel grote opdrachten heb op school, verslagen heb moeten typen + nog aantal typen en ik naar Antwerpen ben geweest. Aankomende weken ben ik ook erg druk. Ik ben hard aan het leren voor de landelijke toets van Rekenen en Taal. Die moet ik halen anders moet ik stoppen met de opleiding, Ik denk dat jullie wel snappen dat dat even voor gaat. Komende tijd post ik dus iets minder en niet meer om de dag. Ik hoop dat jullie mijn blog blijven bezoeken, en als je wilt kan je altijd nog rond neuzen op mijn blog naar andere artikelen. Zodat je toch wat te lezen hebt. Komende tijd ben ik er dus nog wel. Maar iets minder dan normaal. Ik hoop dat jullie het begrijpen, en voor je het weet....Post ik gewoon weer om de dag. Want ik kan jullie niet missen! en het bloggen ook niet!

Liefs AnouschAttack

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Inspiratie Dierensokken en andere gekkigheden

Het begon ooit bij een schattig setje hieronder, en nu heb ik een sokkentik en waarom? Ik heb werkelijk geen idee. Maar elke keer als ik gekke/leuke of schattige sokken zie, dan moet ik ze gewoon meenemen! Ik word er vrolijk van, en dan zul je wel denken. Wie word er nou vrolijk van sokken? Nou, ik!! Als ik  's avonds mijn schoenen uit trek en mij allemaal kleuren tegemoet komen of een lachend gezicht, daar word ik gewoon vrolijk van. Zelfs na een drukke dag, een aangezien ik weet dat veel van jullie ook en zwak hebben voor schattig dingen. Besloot ik een inspiratie post te maken! Zie hier.. de leukste eb grappigste sokken die er zijn.