Doorgaan naar hoofdcontent

OOTD Winged eyliner


Ik blijf een liefde voor eyeliner hebben, ook al is het soms zo'n gepriegel! Gelukkig kwam ik een tijdje geleden op het blog van Jiami een handig filmpje tegen. Waardoor ik nu mijn Winged Eyliner zonder al te veel gedoe kan aanbrengen. Toen ik dat voor mekaar had, besloot ik mijn kledingkast in te duiken. Opzoek naar de perfecte combinatie. En dat is gelukt, al zeg ik het zelf. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn outfit vinden. Lees verder om de rest van mijn outfit te zien..
Aangezien ik niet alles op de foto kreeg (ja, het zonnige weer van Nederland is daar schuldig aan) besloot ik om een filmpje te maken. Zo kunnen jullie toch een beetje een beeld krijgen van wat ik die dag droeg.

Na lange tijd besloot ik weer een nail-art te maken. Ik heb veel nail-art spulletjes maar ik gun mijzelf er de tijd niet voor. Nadat ik een tijd terug bij Ganya was geweest, heb ik mijn nail-art spullen ook maar weer tevoorschijn gehaald. Ik heb het simpel gehouden met roze nagellak met witte stippen maar ik werd er behoorlijk vrolijk van! 


Mijn haar is een tijd geleden geknipt, het was weer in model. alleen iets te kort aan de voorkant. Gelukkig heb ik een hoop 'strikjes' voor in mijn haar waarmee ik eindeloos kan combineren. Deze keer ging ik voor zwart.


Wat vinden jullie van de outfit?

Liefs Anouschka 

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.