Doorgaan naar hoofdcontent

Received PostcrossingLaats zagen jullie al de kaart die ik verstuurde naar Rusland. Deze is nog niet aangekomen. Maar gelukkig heb ik zelf alweer een aantal kaarten mogen ontvangen. Deze keer uit Rusland, Polen, Nederland en Denemarken! Heel erg leuk, want uit deze landen (op Nederland na) had ik nog geen kaarten ontvangen. Als jullie benieuwd zijn welke kaarten ik heb ontvangen kllik dan even door...Deze kaart vind ik echt super mooi! Ik hou erg van tekenen en ik zou willen dat ik dit kon maken. Deze kaart komt uit Duitsland en heeft er 8 dagen over gedaan om mij te bereiken. Best snel met dit weer!


Deze kaart komt uit Nederland uit een klein plaatsje in Friesland namelijk Kollum. Hij heeft 148 km afgelegd, nog best een eind. Ja, Nederland is nog best groot! 


Op mijn  profiel staat dat ik van Dieren kaarten hou, en dit is een van de voorbeelden waarom ik er zo van hou. Deze kaart is toch ontzettend schattig? Of zit ik er dan naast? Deze kaart komt uit Polen. Wat een mooie postzegels hebben ze daar.

Soms stuurt iemand je een kaart die je echt wat doet, die je laat lachen. Waar je vrolijk van word! En misschien was het omdat ik die dag mijn dag absoluut niet had en niks mee zat. Deze kaart vrolijkte mij echt op. Deze persoon schreef zo vrolijk en enthousiast dat ik niet kon wachten om een leuk bericht terug te schrijven in de Hurray, en dat heb ik ook gedaan. Hopelijk heb ik zijn/haar dag ook weer goed gemaakt.

Hebben jullie die afgelopen dagen nog kaarten ontvangen?

Liefs Anouschka 

Reacties

  1. Wat een leuke kaartjes weer! Ik kreeg vandaag toevallig 2 kaarten binnen; uit Oekraïne en Maleisië. Altijd leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om je mee bezig te houden!
    Ik heb je trouwens genomineerd voor de Liebster Award! Kijk maar even op mijn blog wat dat inhoudt.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.